~ Zašto još uvek živiš ? ~

1. Univerzum je dodelio svrhu svakom živom biću

2. Nećeš umreti dokle god ne ispuniš svoju svrhu

3. S obzirom da živiš, znači da još nije ostvarena tvoja svrha, zbog koje si na zemlji

4. Dokle god je nezavršen tvoj plan zbog kojeg si na zemlji, onda tvoj maksimum nije ispoljen

5. Ako tvoja svrha još nije ostvarena, znači da ti predstoji najvažniji deo života !

6. Vi tek trebate da zablistate u svom dorpinosu!​

Gore nebo visoko, dole more duboko...

..pa to je kao neka pupčana vrpca...a onda je sve nekako samo po sebi jasno ... "Геја (Гаја, Геа, ге; грч. Γῆ или Γαῖα), "Земља", мајка Урана (Неба), Понта (Мора), Гиганата и Титана, зачетница сваког живота на Земљи.

...to oko svrhe malo pojednostavljuješ i naginješ religiji ( imam blagi utisak ) ... većina stanovnika otuđena je od svoje prirode čoveka ( neba, mora - zemlje ; mitski ) i klasičan je modifikovan reprogramirani proizvod... radna biološka sofisticirana mašina , sa reproduktivnim programom ...pa ako je nečija svrha da robuje oligarhiji i da kroz to robovanje proizvede sledeću generaciju robova ( strpljivih trpljača ), onda je njihova svrha robovanje društveno terorističkoj utvrđenoj oligarhiji --- a tad ne možeš da kažeš da je moja svrha kosmičkog porekla / tvorca...

...ako je ovo tako ( a belodane činjenice kažu da stvari stoje još crnje i gore od mog kratkog prikaza ) , onda tvoje divne konstatacije iznete u 6 tačaka za većinu su manipulativna tragedija / podrugivanje ( jer evo ja stvari vidim ovako )...

.. no , konačno hvala ti što mi otvaraš oči makar i na ovaj indirektan način ... Ja zaista bih hteo da dosegnem svoju kosmičku svrhu i da izvršim nad sobom i na sopstvenim potomstvom rastuđenje ; da se vratimo majki prirodi !

Pozdrav !

..tvrdnja da svako živi sve dok ne ostvari takozvanu kosmičku svrhu ( pojednostavljena na razini mudrosti svetine , puka, rulje ) , zapravo je religijska tvrdnja o postojanju sudbine .. čuveni kabalist sa cetinja kaže nekako ovako : oj čoveče stoko grdna šta se mučiš šta se pučiš ....dakle, sa sudbinom ( zacrtanim delenjem ) oduzeta nam je moć odlučivanja , a sa njom i moć promišljanja - spoznaje ; mi smo surogat ideje o čoveku - vegetativna biološka radno trpna bića ( sa sposobnostima razmnožavanja ) ...ovako nas uče / vaspitavaju a jogunaste dresiraju i zatupljuju ....sve institucije ( od religijskih , preko školskih do zakonodavnih i takozvanih državotvornih naučnih )..sva ta sila oligarha hoće da se ponašamo po sudbinskom točku - kolu ...
... ko god oseti makar i za tren to stanje duhovnog ropstva , pobuniće se u sebi .. ta pobuna u sebi samom , protivu ugrađenog takozvanog sudbinskog sužnja / roba, put je ka očovečenju ... dakle, doktrina sudbine / ili ti takozvane kosmičke svrhe ima za cilj naše rasčovečenje i destruktrivno uređenje naših umova ( siguran , oružano nenasilan i pouzdan metod dugotrajnog porobljavanja masa i pojedinaca - ispiranjem i uništenjem prirodnog uma ; prirođene datosti )... ove suptilne kvazi naučne teze ( jer su usmerene protivu čoveka i njegove prirode ), ničim ne mogu da opravdaju svoju korisnost do frazologijom šupljeg i površnog idealizma ...
... proces otuđenja manifestuje se kroz nekoliko koraka ( čovek se prvo otuđuje od prirode , ljudi - zajednice ; zatim od posla i svojih umeća ; a na kraju od sebe sama -------- i često biva životno opasan za ljude i okolinu ; a većina i za sopstveno zdravlje i život )... inače , procesi raztuđenja su dukotrajni i retko uspešni ...
... destrukciona vladavina i njen alat zvani : otuđenje od ljudske prirode imaju za programirani cilj, da većina sužnja skonča u prvom ili eventualno drugom koraku razvoja otuđenja; kako bi se izbegla skupa i opsežna kontrola mase ludaka ... danas može se reći da ta destruktivna vladavina ima uspeha u nekoliko zadnjih milenijuma ... ona svom uspehu može da zahvali i masovnim ratovanjima , koja uspevaju efikasno da eliminišu sa tla prekobrojne društveno potencijalne ludake ( nepovratno otuđene od sopstvene prirode )... tako to funkcioniše ...

...ko zna , on zna... ko ne zna , on šizi dok se ne zakuca i primi u beton ( kako se kaže u žargonu ) ...

Poslednja izmena:

Back