Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.590
50$, стим гасом не можеш кућу угрејати за 20 минута.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mega watt kosta 50 eura ???50$, стим гасом не можеш кућу угрејати за 20 минута.
Gas.mega watt kosta 50 eura ???
Da gas se racuna i u magawatima ili kubicima ova grafika sto sam dijelio je cijena gasa po megawat satu.
Kilovat.Da gas se racuna i u magawatima ili kubicima ova grafika sto sam dijelio je cijena gasa po megawat satu.
Znači li to da je američki gas jeftiniji od ruskog ?Gas je jeftin ,bio skup prije pola godine ,prvo provjeri cijenu gasa pa onda pisi.
Pogledajte prilog 1298537
Ne nego vi Rusi (i njihovi robovi naprednjaci) ste pokušali da porobite svet, gasnim ucenama.Znači li to da je američki gas jeftiniji od ruskog ?
I ove cene na početku grafikona, znače da je gas početkom 21-ve bio džabe ?
Ne znam ko to pada sa vlasti muko, ali sam siguran da tvoja NATO -huzija neće doći na vlast ovde, bar za narednih 50 godina.Ne nego vi Rusi (i njihovi robovi naprednjaci) ste pokušali da porobite svet, gasnim ucenama.
Propali ste u tome i sada padate s vlasti kao kruške karamanke
Znači prema tvom grafikonu na početku, cena kod vas u krvatskoj je bila 0,00 kuna za taj Mw sat ?Da gas se racuna i u magawatima ili kubicima ova grafika sto sam dijelio je cijena gasa po megawat satu.
Već ove godine će ti Žarko Korać krojiti kapu.Ne znam ko to pada sa vlasti muko, ali sam siguran da tvoja NATO -huzija neće doći na vlast ovde, bar za narednih 50 godina.
Nije dovoljno zumirano. Možda je 19, otkud znamZnači prema tvom grafikonu na početku, cena kod vas u krvatskoj je bila 0,00 kuna za taj Mw sat ?
Znači da je jako slab gas.Znači li to da je američki gas jeftiniji od ruskog ?
Ne megawat, jedan megawat je nesto vise od 100 kubika gasaKilovat.
najeftinija cijena ikad je bila 30 eura za megawat to je preko 100 kubika gasa ,sad je ispod 50 eura veoma jeftino.Znači li to da je američki gas jeftiniji od ruskog ?
Nije 0 nego pocinje od najjeftinijeg momenta ,evo ti druga ,cijena zadnjih 10 godinaZnači prema tvom grafikonu na početku, cena kod vas u krvatskoj je bila 0,00 kuna za taj Mw sat ?
https://novaekonomija.rs/vesti-iz-z...lovat-satima-da-li-ce-nam-racuni-biti-jasnijiNe megawat, jedan megawat je nesto vise od 100 kubika gasa
Megawat moras dijeliti sa 0,0097694444.da bi kubike dobio tako je na zapadu.
1 Megavat [MW]Megawat moras dijeliti sa 0,0097694444.da bi kubike dobio tako je na zapadu.
naravno, ako hoces megawat u kubike gasa da pretvoris moras ga podijeliti sa 0,0097694444, prica o skupom gasu je smijesna.1 Megavat [MW]
= 1 000 Kilovat [kW]
Interesuje nas etika. Za šta idu pare posle, da li za raketiranje trafo stanicaAko gledamo kvalitet bolji je ruski od američkog.
za diverziju gasovoda, simur hers, svabe ne smeju ni da zinu, jer su sise kao i tiInteresuje nas etika. Za šta idu pare posle, da li za raketiranje trafo stanica