Zasto je tema POLITIKA toliko popularna, dok tema POSAO-NOVAC je slabo posecena????

Eto takve kao ti, takvima ni argumenti ne pomazu jer sto god se napise odmah to proglasite za prodavanje muda za bubrege. Zato vas i zovem zaprskala. Ni mene mnoge stvari ne interesuju ali nikad nisam po tome pljuvao bez obzira o cemu se radi. Treba da znas da svaka roba ima svog kupca.

Ha ha, iznio si sve same argumente i cinjenice, mora ti se vjerovati!Koje teme, sta te je to pogodilo, daj otvori dusu napacenu?

Mora da si jedan od onih iz grupe Oriflejm, SC NET ili neko osiguranje zivotno pa ti smeta kad ne mozes nekome "prodavati muda pod bubrege" kako si navikao, cim neko pocinje da misli svojom glavom i postavlja vam pitanja vi to proglasavate miniranjem teme, na takve ste posebno alergicni!

Ali..., pun mi je qratz lazova, ljenstina i prevaranata u zivotu, postene ljude cu uvijek i bilo gdje podrzati i dati svoj puni doprinos njihovom napretku, a lazove cu uvijek raskrinkavati i nikad se necu miriti s tim da ih ostavim na miru i slusam kako lazu i obmanjuju, da si mi blize dobio bi i nogu u dupe pride svaki put kad neosnovano nekoga optuzis!

POLITIKA je popularna jer ljudi uglavnom... znaju da bi Srbiju uredili kao rajsko naselje za jedno popodne, samo da dođu na vlast, al ne daju dušmani. :)

Kod poslovanja je drugačije. Ne vredi pričati šta bi sve uradio kada bi ti dali milion dolara. Jer svi imaju ideju šta bi uradili sa milion dolara, ali mnogi nemaju pojma kako da bez tog miliona zarade 100 dolara.

S druge strane, kritikovati tuđe poslovne ideje je vrlo bezbedno. Jer ne stavljaš na kocku ličnu sposobnost, a mnogi poslovi svakako propadaju, ili se njima bave bar neki neuspešni ljudi, tako da ćeš sigurno kad-tad biti u pravu.

No, to ti neće doneti nikakvu zaradu, pa počneš da merkaš kome bi mogao dati jednu nogu u doope, kao što lepo reče predgovornik. Ni to ti doduše neće doneti novac, već samo dušenaslaždenije, ali i to je bolje nego ništa. :D

I tako...

"U kravama mleko peva,
a na šporet zagoreva,
Idu dani..." :)

Zato sto je mnogo lakse palamuditi(treba ljudima i neka zabava:mrgreen:),nego se upustati u ozbiljne razgovore.Oni koji imaju posao,pa jos ako je dobar,sta da kazu onima koji nemaju?Da ih ohrabruju?Kazu bice bolje?A mi koji nemamo posao,sta da pricamo?E,zavrsila sam fax taj i taj,znam da radim to i to,sto nema veze sa faxom,a posla nigde?Zna se to i bez nas.Onda ce uleteti neko ko ce da kaze ko hoce da radi,ima posla.I onda krece diskusija o drzavi.I drz',ne daj,eto nas opet na politici:whistling:

Zar je moguce da ljudi vise vole da politiziraju i komentarisu visestruko prepricanu politiku nego da razgovaraju o poslu i poslovnim prilikama i iskustvima.. oni koji su nezaposleni bi mogli da razrade neku ideju i nadju partnera za neki mali biznis preko ove teme

Ti kao da ne zivis u Srbiji. Pa ovde svi bistre politiku a niko nema vremena da radi.

Back