NT Vending
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
Eto takve kao ti, takvima ni argumenti ne pomazu jer sto god se napise odmah to proglasite za prodavanje muda za bubrege. Zato vas i zovem zaprskala. Ni mene mnoge stvari ne interesuju ali nikad nisam po tome pljuvao bez obzira o cemu se radi. Treba da znas da svaka roba ima svog kupca.
Ha ha, iznio si sve same argumente i cinjenice, mora ti se vjerovati!Koje teme, sta te je to pogodilo, daj otvori dusu napacenu?
Mora da si jedan od onih iz grupe Oriflejm, SC NET ili neko osiguranje zivotno pa ti smeta kad ne mozes nekome "prodavati muda pod bubrege" kako si navikao, cim neko pocinje da misli svojom glavom i postavlja vam pitanja vi to proglasavate miniranjem teme, na takve ste posebno alergicni!
Ali..., pun mi je qratz lazova, ljenstina i prevaranata u zivotu, postene ljude cu uvijek i bilo gdje podrzati i dati svoj puni doprinos njihovom napretku, a lazove cu uvijek raskrinkavati i nikad se necu miriti s tim da ih ostavim na miru i slusam kako lazu i obmanjuju, da si mi blize dobio bi i nogu u dupe pride svaki put kad neosnovano nekoga optuzis!