Zasto je ribolov ili pivce sa drugarima vaznije od zena?

boxerka:
njegov jedini komentar je da nadjem i ja hobi! *, ne znam da li ima jos neki tako skup!

Vidi se da nisi cula za Trading Card igru - Magic The Gathering! :D

U vezi sa temom, ne znam za ribolov jer mi se licno ne svidja, ali za pivce razumem. Ne kazem da je pivo vaznije od zena, ali pivo sa drustvom je dosta vazno. Treba biti musko da bi to razumeo, pivo sa ortakom je nacin vezivanja kod muskaraca (znam da ovo zvuci gay, ali jbg). Do sada mi se nekoliko puta desilo da nemam neko misljenje o odredjenom liku i recimo u skoli gubimo cas, ide mi se na pivce, i njemu se ide na pivce, odemo na pivce ispred nekog diskonta ko klosari, i tek posle tog pivca i razgovora shvatim da je on bas ok lik! Sad mi pade na pamet kad sam pitao jednog mog ortaka za nekog tamo lika, a on mi je odgovorio: "Pa... dobar je za pivo." I ma koliko vama zenama to moze cudno da zvuci, on mi je rekao mnooooogo toga u samo 4 reci...

Tipkaros:
boxerka:
njegov jedini komentar je da nadjem i ja hobi! *, ne znam da li ima jos neki tako skup!

Vidi se da nisi cula za Trading Card igru - Magic The Gathering! :D

U vezi sa temom, ne znam za ribolov jer mi se licno ne svidja, ali za pivce razumem. Ne kazem da je pivo vaznije od zena, ali pivo sa drustvom je dosta vazno. Treba biti musko da bi to razumeo, pivo sa ortakom je nacin vezivanja kod muskaraca (znam da ovo zvuci gay, ali jbg). Do sada mi se nekoliko puta desilo da nemam neko misljenje o odredjenom liku i recimo u skoli gubimo cas, ide mi se na pivce, i njemu se ide na pivce, odemo na pivce ispred nekog diskonta ko klosari, i tek posle tog pivca i razgovora shvatim da je on bas ok lik! Sad mi pade na pamet kad sam pitao jednog mog ortaka za nekog tamo lika, a on mi je odgovorio: "Pa... dobar je za pivo." I ma koliko vama zenama to moze cudno da zvuci, on mi je rekao mnooooogo toga u samo 4 reci...

Stvarno razumem! Mislim da sam na bas takav nacin stekla sve svoje prijatelje, prave prijatelje! U stvari nemam nijednog prijatelja koji ne pije pivo! Mozda sam cudna zenskom delu populacije, ali bas me briga!

rastamann:
Izvini ako greshim, ali nikada mi nisu bili jasni likovi koji se prokenjaju na forumu zato shto ovo chitaju i zene, pa toboze, ispashce fini, mozda i oni omaste brk...

Знаш онај кад седе бик и лав у кафани? Па 1. **** 2. да је папучић зато што иде кући тако рано, а овај му каже: "Да...али мене кући чека лавица...тебе крава" :idea:
Значи...ОК је повремено и пропустити баскетицу или неку текму на ТВ-у...али само повремено...и само ако је лавица :idea:

a znate li onaj vic o mladom i starom ribaru....
...isti mamac na istom mestu....stari vadi svaki cas ribu,a mladi nista.....pita on starog kako je to moguce?
...u kojoj nogavici ti je kita?pita stari
...u levoj
...premesti u desnu!!
...i gle cuda,odmah poce i mladi da vadi ribe...Posle izvesnog vremena,pita on....a sta je sa onima kojima kita stoji pravo?
....e sinko,oni sad budu sa nasim zenama..... :lol:

mackica ns:
A koja je razlika u pivu sa drugarima i kod žena kafa s drugaricama?
I to uopšte ne znači da su njemu važniji drugari i pivo, a meni druarice i kafa...

Pivo moze da se pije svuda. Kao sto neko rece i ispred drakstora, a kafa ne moze. Ne mozes da pijes kafu sa drugaricama na koncertu! I mislim da si u pravu da nisu vazniji pivo i kafa, od njega ili nje, ali su vazni za zdrav drustveni zivot!!!

Charolij@:
mackica ns:
A koja je razlika u pivu sa drugarima i kod žena kafa s drugaricama?
I to uopšte ne znači da su njemu važniji drugari i pivo, a meni druarice i kafa...

Pivo moze da se pije svuda. Kao sto neko rece i ispred drakstora, a kafa ne moze. Ne mozes da pijes kafu sa drugaricama na koncertu! I mislim da si u pravu da nisu vazniji pivo i kafa, od njega ili nje, ali su vazni za zdrav drustveni zivot!!!

Ovaj forum je pun bukvalista! Pa, mogu i ja da odem sa drugaricama na pivo, a on s drugarima na kafu! nije stvar u piću, nego u tome da imamo normalan društveni život i da to ne ugrožava ni mene ni njega!

Back