Zasto je pojam forumas/forumasica sinonim za nemoral?

Poruka
22.458
Ovde se može pisati i ovako i onako ali će se uvek naći oni koji bi vas ebali, navukli, torbali, uzjahali..i oni koji znaju da ste već ebani, jahani..da ste zbog toga ovde, ako dosad niste - sigurno ćete..itd.
Zašto je bre ova naša forumska populacija moralno potcenjena?
Ili smo mi zaista takvi? Moralne nule, zagoreli, nimfomanke, manijaci..missim, strašno? :sad2:

Ja mislim da su ove što se femkaju najveći krivci za ovo teško breme koje pojam forumas/forumasica nosi :malav:

Ovde se može pisati i ovako i onako ali će se uvek naći oni koji bi vas ebali, navukli, torbali, uzjahali..i oni koji znaju da ste već ebani, jahani..da ste zbog toga ovde, ako dosad niste - sigurno ćete..itd.
Ili smo mi zaista takvi? Moralne nule, zagoreli, nimfomanke, manijaci..missim, strašno? :sad2:

Ja mislim da su ove što se femkaju najveći krivci za ovo teško breme koje pojam forumas/forumasica nosi :malav:

Takvo vreme doso.
Sumrak nad savanom morala
Dorski stubovi vernosti istopili su se ko puter
Nestalo je mozarele zajednistva medju polovima

Boraveci ovde doziveo sam moralni sunovrat. :rumenka:

Al' neka, valjalo je. :malav:

Takvo vreme doso.
Sumrak nad savanom morala
Dorski stubovi vernosti istopili su se ko puter
Nestalo je mozarele zajednistva medju polovima

Pa yes, i u reali ljudi gaze moralne norme, vlastite stavove, reči koje su rekli, krše dogovore, obećanja.. to se preselilo ovde

- - - - - - - - - -

Dzabe ti sve..Nista pre braka....
Missis, ispod pazuha ili u koleno?:malav:
Boraveci ovde doziveo sam moralni sunovrat. :rumenka:

Al' neka, valjalo je. :malav:
Gospodin čovek, jesam, kriv sam, ebiga ..:malav:

Back