- Poruka
- 33.100
Pa dobar štos, a? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kohen:hahahhaaa
Pa zbog njega su i pobegli.................
I zbog takvih............
Kohen:hahahhaaa
Na njima je najveća brojka 54 %! (osim ako se računaju "naši" rezultati, onda može da navuče i na 56%!)jomini:Ma videće oni kad Vučić to prebroji na kineskom digitronu marke SHRAP...![]()
Михајло:НИГДЕ НИЈЕ ОТИШЛА
ОТИШАО САМО УСТАША МИЛО И ТО ОД ПАМЕТИ
Sentimentalna budala:E neka nam je Bog u pomoc...
pa fino to kazes nevena...uz 100-njak letova iz inostranstva...i da ne pricamo sta jos 11%...malo li je...a sa onima koji su u Srbiji...i sa onima kojima prevoz iz inostranstva nije "omogucen" jer su malo nepodobni...zanimljiva bi to racunica bila...da ne pricamo sta ce biti ako sad Srbija kaze da svi drzavljani Crne Gore, a stanovnici Srbije nemaju prava glasa u Srbiji...Da li ce ih Crna Gora primiti?HEBEHA:Vaistinu, Misko, nije nigdje otisla. I dalje je na oko 470km od Beograda. Ali je sada samostalna i to - idejom Slavka Perovica, trudom Mila Djukanovica, a voljom vecine naroda u Crnoj Gori. Jeste da ej tijesno u smislu sto je trebalo 55%, a dobili su 55,5% - sto je u svakom slucaju cak 11% razlike.
Tako ti je to.
HEBEHA:Sigurno, neka je Bog u pomoc svimdobrim ljudima na njihovom pravom putu. A sto, inace jel treba da se plasimo?
Opustite se, nema rata, ljudi rade, privredjuju, djecica idu u skolu, ko ne radi on spava - u svakom slucaju sve je just fine - tako da nemorate vise da mi se sekirate!
he..sad je demokratija i evropa dobra,kad treba da se bori za autonomiju srba po njihovim standardima...untouchable:E da nisi ubacila ovo "just fine" pa da te i ne shvatimo ozbiljno.
Nista sad se treba boriti za teritorijalnu autonomiju Srba u Cg, po svim evropskim standardima.
serb_pagan:he..sad je demokratija i evropa dobra,kad treba da se bori za autonomiju srba po njihovim standardima...
Jomini je iznad tebe :wink: mislim njegov post, pa odmah ti ispod njega :wink: mislim tvoj post, pa je tvoja "konstatacija" - "zbog takvih' njemu upucenaKohen:hahahhaaa