Zašto je na prazničnoj Vaskršnjoj naslovnici Informera razapeta Jelena Karleuša ? Čemu to Bogohuljenje i satanisanje Informera?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.651
...

Zašto je na prazničnoj vaskršnjoj naslovnici Informera razapeta Jelena Karleuša ?
Čemu to Bogohuljenje i satanisanje Informera?

Sem što je na ruke navukla i čarape btw...

Evo te praznične Vaskršnje naslovnice Informera:

Screenshot-20250419-055454-Chrome.jpg

Dakle jasno se vidi forma krsta (i to forma obrnutog krsta...) na koji je Jeleninom pozom podeljena naslovnica i simuliranje raspeca...

...

...

Zašto je na prazničnoj vaskršnjoj naslovnici Informera razapeta Jelena Karleuša ?

Dakle jasno se vidi forma krsta (i to forma obrnutog krsta...) na koji je Jeleninom pozom podeljena naslovnica i simuliranje raspeca...

...
😡 😡 😡

Opet podmećeš!

1. Uskrs / Vaskrs nije danas, nego sutra. Tako si pisao i da "Vučić organizira dernek na dan osnutka NDH", što isto nije bilo istina.

2. Gospođa Jelena Karleuša ne liči na nekoga tko je propet, već širi ruke i time pokazuje koliko voli ljude.

3. Nikakav naopaki krst u toj pozi ne vidim, osim ako novine ne okrenemo naopako.

🐈

😡 😡 😡

Opet podmećeš!

1. Uskrs / Vaskrs nije danas, nego sutra. Tako si pisao i da "Vučić organizira dernek na dan osnutka NDH", što isto nije bilo istina.

2. Gospođa Jelena Karleuša ne liči na nekoga tko je propet, već širi ruke i time pokazuje koliko voli ljude.

3. Nikakav naopaki krst u toj pozi ne vidim, osim ako novine ne okrenemo naopako.

🐈

Praznicni je broj...tako da je i za Vaskrs
I da...organizovao je dernek na dan ulaska nacista u Beograd...

Karleusa je vec imala satanskih momenata poput ovog:

ŠOK IZDANJE KARLEUŠE ZA NOĆ VEŠTICA: Jezive fotke - krv, krst​

https://nportal.novosti.rs/vest/5182/stars/poznati/jelena-karleusa-noc-vestica-fotografije

ISPLIVALA SKANDALOZNA KARLEUŠINA FOTKA IZ PROŠLOSTI: Ljudi moji, ovo je gore nego kad se slikala sa KRSTOM MEĐU NOGAMA! (FOTO)​

https://www.espreso.co.rs/showbiz/z...go-kad-se-slikala-sa-krstom-medju-nogama-foto

...

Poslednja izmena:
😡

Nema tu nikakvog satanizma.

https://nportal.novosti.rs/vest/5182/stars/poznati/jelena-karleusa-noc-vestica-fotografije

ISPLIVALA SKANDALOZNA KARLEUŠINA FOTKA IZ PROŠLOSTI: Ljudi moji, ovo je gore nego kad se slikala sa KRSTOM MEĐU NOGAMA! (FOTO)​

https://www.espreso.co.rs/showbiz/z...go-kad-se-slikala-sa-krstom-medju-nogama-foto

...

...
Ta žena je srpska Marija Magdalena.

imgonline-com-ua-twotoone-3fwJgtmJRlu8fWz.jpg

😡

Gdje ti vidiš obrnuti krst?
Osim toga, sve i da jeste, Sv. Petar je propet naglavačke, znači nije satanizam.

Obrati paznju na njene ruke...one prave krst od naslovnice...a kad vidis u kom delu prave tj razmeru...to je obrnuti krst...
I ovde je u formi satanizma obrnut...

...

Obrati paznju na njene ruke...one prave krst od naslovnice...a kad vidis u kom delu prave tj razmeru...to je obrnuti krst...
I ovde je u formi satanizma obrnut...

...
Da bi to bio obrnuti križ, ona kapa na njenoj glavi trebala bi biti visoka dva metra i zauzimati prostor do vrha naslovnice.

Nego, sada sam se sijetio tu nekog lika, ima možda 65 godina, jedna od onih lokalnih budala koje svi znaju.

Uglavnom, on i društvo su prije možda nekih tridesetak i više godina pročitali neku Hesseovu knjigu, "Igra staklenim perlama" mislim i tu ih pukla neka ezoterija 🤣 , pa su odlučili spavati/meditirati stojećki.
Nagnuli krevete i dodatno se nekako privezali.
Uglavnom, nije krevet bio baš skroz okomit, ali možda pod kutom od 60°.
I kada je mater tog lika vidjela što ovaj radi, nazvala policiju.
Došla policija i nesretnoj ženi rekli da oni tu ne mogu ništa i da ovi imaju pravo spavati u položaju kojem žele.

🤣

Živa istina, ako lažem ja, lažu i svi stariji koji su mi priču potvrdili.

...

...
ja vidim sise
ostalo si izmislio

i rada manojlović prekrstila batake

i rektor briše dupe studentima

Poslednja izmena:
...
Da bi to bio obrnuti križ, ona kapa na njenoj glavi trebala bi biti visoka dva metra i zauzimati prostor do vrha naslovnice.

Nego, sada sam se sijetio tu nekog lika, ima možda 65 godina, jedna od onih lokalnih budala koje svi znaju.

Uglavnom, on i društvo su prije možda nekih tridesetak i više godina pročitali neku Hesseovu knjigu, "Igra staklenim perlama" mislim i tu ih pukla neka ezoterija 🤣 , pa su odlučili spavati/meditirati stojećki.
Nagnuli krevete i dodatno se nekako privezali.
Uglavnom, nije krevet bio baš skroz okomit, ali možda pod kutom od 60°.
I kada je mater tog lika vidjela što ovaj radi, nazvala policiju.
Došla policija i nesretnoj ženi rekli da oni tu ne mogu ništa i da ovi imaju pravo spavati u položaju kojem žele.

🤣

Živa istina, ako lažem ja, lažu i svi stariji koji su mi priču potvrdili.

I da...

Plus što ima CRNU RUŽU oko vrata...

Dakle sekta Crna ruža !!! :rtfm:

...

Ne vidis skrivenu satanisticku poruku...
Evo je:

Screenshot-20250419-191438-Viber.jpg

I plus ona u pozi raspeca...što je vec jasno vidljivo...:rtfm:

....

Ne vidis skrivenu satanisticku poruku...
Evo je:

Screenshot-20250419-191438-Viber.jpg

I plus ona u pozi raspeca...što je vec jasno vidljivo...:rtfm:

....
Eto, znao sam da ćeš namontirati sliku.
Da bi ovo bio naopaki križ, Jelenina glava trebala bi biti još izduljenija od Đokovićeve, a nije.

Eto, znao sam da ćeš namontirati sliku.
Da bi ovo bio naopaki križ, Jelenina glava trebala bi biti još izduljenija od Đokovićeve, a nije.

Ne pravi se lud 😡
Naslovnica je jasno tako podeljena, Karleusom postavljanom u centralnu poziciju...

I plus na to ona jasno simulira raspece :rtfm:

...

Back