Zasto je muskarcu nametnut zenski orgazam

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Zena ili ce svrsiti ili nece.

Pa me zanima zasto je muskrcu nametnuto da mora zadovoljiti zenu?

Jer po prirodi kad lav torba lavicu nju niko ne pita da li je ona svrsila niti mu ona to zamera, a iz svog iskustva znam da zena koja ne svrsi brzo ili nece uopste ili se folira ili ni sama ne zna da li je svrsila i cemu onda to nametati muskarcu, zar ne?

:hahaha:

Ima žena koje ne mogu biti zadovoljne dok muškarac ne svrši , vezane su za musški orgazam ,
a sad ko nam kriv kad smo sami sebi to nametnuli , bolje ko seljačina da ga zavučeš istreseš se i nikoga ništa ne pitaš...:lol:

a ima i svakakvih ljudi, jednom ortaku primarni cilj da zadovolji žensku, i sve će da uradi da bi joj namako orgazam sav se tome posveti - psihologija služinčeta, gde je tu uživanje

Jer po prirodi kad lav torba lavicu nju niko ne pita da li je ona svrsila niti mu ona to zamera, a iz svog iskustva znam da zena koja ne svrsi brzo ili nece uopste ili se folira ili ni sama ne zna da li je svrsila i cemu onda to nametati muskarcu, zar ne?

Ne moras ali se ocekuje i trebas je zadovoljiti ako ona tebe zadovoljava torbanjem :lol:

zanimljivo...
ko zna sta bih ja mislila o ovome da sam musko:think:

ne verujem da bi tako mislila kao ovaj torbar maleni.
sto je zeni bolje i sto vise uziva vise uziva i muskarac jer je ona slobodnija osamucenija
i seks sa zenom koja uziva i ovom drugom koja zna da ce nekog ovakvog da boli uvo za nju nije isti ni priblizno

Poslednja izmena:
al sinnke, evo ovako...
ajde recimo zene su spore sa svrsavanjem. vi nam tu falinku, jel, nekako tolerisete...
a sta mi zene da kazemo kad ste vi falicni u mozak, pa ste spori na kapiranju i tako to, i mi vama tu falicnost nekako, jel, progledamo kroz prste, prosto kao neki hendikep sa kojim ste rodjeni.
tako i vi nama ove orgazme.
a i nije strasno, jer zene BEZ VAS svrsavajau za dva minuta. e sad, sto tebi sporo ili nikako ne svrsavaju...jbg......to je vec tema:P

...pa odgovor je jednostavan,sex treba da bude obostrano zadovoljstvo(izuzev profi usluge)...
....meni lično postaje drugi problem što one dožive i više orgazama a ja još ne svršim,muka živa...

al sinnke, evo ovako...
ajde recimo zene su spore sa svrsavanjem. vi nam tu falinku, jel, nekako tolerisete...
a sta mi zene da kazemo kad ste vi falicni u mozak, pa ste spori na kapiranju i tako to, i mi vama tu falicnost nekako, jel, progledamo kroz prste, prosto kao neki hendikep sa kojim ste rodjeni.
a i nije strasno, jer zene BEZ VAS svrsavajau za dva minuta. e sad, sto tebi sporo ili nikako ne svrsavaju...jbg......to je vec tema:P

Sporo ? za 5 min prskaju kao fontana :malav:

Tacno da bez muskaraca kao sinke svrsavaju bolje i brze :mrgreen:

Nas ...ja ih ne zurim nikad da svrse jer ce svrsiti i onako a ja volim dda uzivam u sexu duze :rumenko:

sojke kraljice zena forumskih :worth::klap:

znas sve - svaki man ti dao :rumenko: :lol:

pa zaista je tako nije mi cilj da ga vredjam ali zene ce moci mnogo bolje da mu odgovore na ovoj temi
same znaju kako se ponasaju kad su uzbudjene izbezumljene zbog muskarca koji nije sebican i kako se to vraca upravo njemu.
ne jer zeli da mu vrati kao zahvalnost nego se prirodno ponasa sasvim drugacije i to prenosi na njega..muskarac koji se posveti zeni brine o sebi u stvari
to samo glupanderi ne shvataju :)

Cini mi se da ljudi veruju (tj. muskarci mozda) da je muskarac veci hebac ako zena sa njim dozivi orgazam, jer ipak zadovoljava ego kada znas da nekog mozes da dovedes do vrhunca i to svaki put sa lakocom.
Kako bi se dame osecale da sa njima muskarac ne moze da dozivi erekciju ili orgazam (a da nema nikakav fizicki problem ili psihicki problem)?

al sinnke, evo ovako...
i opet se vratismo na cuvena 2 minuta

Back