Zasto je moja nesreca sladja...

Zato su tu prijatelji :heart:
Naslute tvoj problem i kada zelis da ga precutis i iskreno se raduju kada si ti sretan. Svoje drugarice OBOZAVAM. Sa nekima se cujem i vidim (skoro) svaki dan, sa nekima par puta godisnje (nisu u zemlji), ali smo sigurne jedna u drugu i u pola noci spremne da krmeljive skocimo i zajedno resiv problem savladamo, trenutno neresiv analiziramo i placemo ako treba, a srecu delimo.

Kada neko napise nesto u smislu da je zadovoljan, ljudi obicno nemaju komentar, osim ako neko nije tridan ili se udao
a kada se napise neka beda i problem, svi smo kadri i orni da komentarisu, ubedjujemo se, filozofiramo
msm da se ljudi vise slade nesrecom nego srecom
svi tezimo nekoj sreci ali je vecina nesrecna sama po sebi
bedno je, ne?
A vi kako te? :D
cu izadjem na televizor?

(Izvinjavam se, ali moram da se nashalim. :))

I ja ovog mog ortaka obozavam, vidjam ga svaki dan, par puta dnevno, nisam bas siguran u njega, ali desavalo se da budemo spremni i u pola noci da skocimo i da zajedno savladamo neku pristupacnu ili da trenutno nedostupnu analiziramo, s tom razlikom sto samo ja placem, a srecu naravno delimo. :rumenka:

:D

mislim da saocejanost za tudje nevolje nema veze sa tim da li si srecan ili ne
to ili si takav, imas empariju za druge, ili nisi, i nemas
malo je ljudi koji se raduju tudjij sreci, a zao im je tudje nesrece, ali ne zato sto su losi, vec zato sto od svojih problema ne mogu da vide sire i razumeju da koliko su spremni da podele svoja osecanja toliko ce im se vratiti
ljudima u danasnje vreme zaita vladaju kompleksi, na zalost, i to sprecava ljude da se priblize svojoj sreci makar malo blize
ja i dalje tvrsim da je sreca stvar duha i emocija, a ne toga koliko cega imas
i ne postoji za dzabe ona u zivotu - pazi kome zavidis
jer tudja sreca uvek izgleda veca, ne znam zasto je to tako, iako relano to nije istina

Nisam sigurna koliko ti znaci sazaljenje nepoznatog sveta.
Mogu da se isplacem i izjadam samo osobi koja me voli i razume a ne kao ranjeno stene da cvilim pred masom u kojoj ima svakakvih ljudi koji me, pod a) Ne vole, i pod b) Ne razumeju jer me ne poznaju
Neki ljudi ne traže sažaljenje. Samo prostor da neke stvari izbace iz sebe.
Ja recimo ne kukam ljudima koji me vole. Nedavno raskine drugarica sa momkom i pričamo mi o svemu tome, i ona meni, kao, sjeća se kako je bilo kada sam ja raskinula prošlu vezu, al to je bilo drugačije, nije mi bilo teško. Jok i nije, samo sam ja kukala na forumu. Znam da nikog nije briga, nema ovdje nekog da me voli, al baš zato. Meni plaču zbog momka, zbog posla, zbog nemanja para, tješi, pričaj, smij se sa njima, plači sa njima, i u jednom momentu ti se smuči. Manite me se, nemam ja života za vaše nekonstruktivne žalopojke. Volim vas, al zadržite nešto za sebe. I zato, ja svoj gnoj čuvam od njih, i istresem recimo ovdje ili šta se desilo početkom godine, iscmizdrim se sa nepoznatim čovjekom u domu zdravlja.

mislim da saocejanost za tudje nevolje nema veze sa tim da li si srecan ili ne
to ili si takav, imas empariju za druge, ili nisi, i nemas
malo je ljudi koji se raduju tudjij sreci, a zao im je tudje nesrece, ali ne zato sto su losi, vec zato sto od svojih problema ne mogu da vide sire i razumeju da koliko su spremni da podele svoja osecanja toliko ce im se vratiti
ljudima u danasnje vreme zaita vladaju kompleksi, na zalost, i to sprecava ljude da se priblize svojoj sreci makar malo blize
ja i dalje tvrsim da je sreca stvar duha i emocija, a ne toga koliko cega imas
i ne postoji za dzabe ona u zivotu - pazi kome zavidis
jer tudja sreca uvek izgleda veca, ne znam zasto je to tako, iako relano to nije istina

sreca nije stanje duha vec shvatanje
mislim da je stanje duha malo opsirniji pojam jer nas ne cini sve isto srecnim

Kada neko napise nesto u smislu da je zadovoljan, ljudi obicno nemaju komentar, osim ako neko nije tridan ili se udao
a kada se napise neka beda i problem, svi smo kadri i orni da komentarisu, ubedjujemo se, filozofiramo
msm da se ljudi vise slade nesrecom nego srecom
svi tezimo nekoj sreci ali je vecina nesrecna sama po sebi
bedno je, ne?
A vi kako te? :D

Ko kaže da ljudi nemaju komentar ako neko napiše da je zadovoljan??? :eek: Probaj, tek si ondak nahebo. Ljudi ne vole srećne i zadovoljne ljude. Ne mogu da ih smisle. :lol:

Kad neko napiše da je nesrećan, u nama se probudi glumac, tešitelj, da ne preterujem, čovek. :mrgreen: Krenemo dotičnog nesrećnika ili dotičnu nesrećnicu da tešimo. Normalno, to uradimo tako vešto da osobu najčešće ubijemo u pojam i dotučemo. :hahaha:

Back