Zasto je ljubav za nekoga nedostizna?

Ja sam siguran u sebe....mozda ne bi trebalo ovo da kazem ali ajde.... da li si svestan samo koliko sam ja korpi dobio u zivotu XDDDD

Nisam brojao ali......broj nije mali :D Dzabe ti sva sigurnost ovog sveta ako se nekome jednostavno ne dopadas :) Ja ne mogu insistirati ni na kakav kontakt sa njima...ne vole moje drustvo. Sto? Nemam pojma, imam dve drugarice i to je to..... samopouzdanje se dize nekim uspehom, ja iskreno nemam cime da se pohvalim.....

Vidis ja sam mislio da je drugaciji problem. Ako si siguran i nije ti problem da podneses odbijanje, samo navali. Imam tako druga, muvao silne cure, izlazio, dopisivao se, ali na kraju corak, one kao ne mogu, ne znaju sta hoce, bla, bla, i sada kada je promenio okruzenje cure mu same prilaze u drugom gradu da to skoro smeta. Doduse on je u takvom poslu da je manje-vise u centru paznje, pa mozda se loze na to. Ti samo budi uporan, ili promeni okruzenje malo, mozda budes imao vise srece negde drugde.

A mozda ti pristup ne valja, sta znam.

takve stvari nekako najgore idu kad zapnes i kad forsiras cini mi se. ionako imas druge stvari u zivotu da radis. gledaj da se ponasas manje vise OK da se posle ne kajes zbog nekih poteza. uzmi bavi se necim, ako ti se ne druzi mnogo nema veze, vec ako si okruzen ljudima je nesto. mozes da zapadas i u neke freak zone ali posle treba da se vratis odande sto je teze. ako izlazis uvece ne moras da forsiras nekakva prilazenja, mozda ti nije do toga, sedi posmatraj. mislim da je za ljis zivot najpogubnije da se mnogo odvojis od drustva, mada neki funkcionisu kao samotnjaci, ali oni se obicno drze nekog zanimanja. ima ljudi kojima ljis zivot ide, ili samo DELUJE da jako vladaju time, nemoj da se uporedjujes s njima tako da te to ubija u pojam. nauci nesto vidi i idi dalje. nemoj da gubis kontakt s realnoscu, malo odlepiti je ok

Back