Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zašto je kineska hrana među najpopularnijim kuhinjama sveta?
Na RTS je pre par godina bio neki serijal koji se ticao bas kineske hrane i tako je bio kvalitetno uradjen, ali niti mogu da se setim kako se zvao, iti sam ga ikada nasao na netu...
Na RTS je pre par godina bio neki serijal koji se ticao bas kineske hrane i tako je bio kvalitetno uradjen, ali niti mogu da se setim kako se zvao, iti sam ga ikada nasao na netu...
Nije to, govorilo se iskljucivo o hrani, a bas je bilo onako sadrzajno i kvalitetno rezirano. Takodje kamera fenomenalna... Serijal je mozda americki, ali je bio sinhronizovan na srpski, rts je super uradio sinhronizaciju...
Nije to, govorilo se iskljucivo o hrani, a bas je bilo onako sadrzajno i kvalitetno rezirano. Takodje kamera fenomenalna... Serijal je mozda americki, ali je bio sinhronizovan na srpski, rts je super uradio sinhronizaciju...
Ja sam prvi put u zivotu jela kinesku hranu u San Francisku ( Chinatown), prvo sam
bila zblanuta i uzasnuta ( navikla omladinka na balkansku kuhinju), a bila je dimljena
"svinjecina" sa mnogo meda sto je za mene tada bilo nezamislivo. A sada bih bas za
to prodala i svoju devojacku cast