Zasto je internet dobar za decu

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma odlicne su, samo ogranicis vreme, online igre u komunikaciji sa drugom decom pogotovo.
roblox je super.
Али те игре су виртуелне. Деца у виртуелном свету постају егоисти. Ако им нешто не одговара, довољно је кликнути на дугме. У реалном животу тога нема. Сутра, када се нађе у реалној ситуацији у проблему, нема тастера оф.
Већ сам имао случају ситуацију на послу, млад дечко почео да ради али потпуно асоцијалан. Немогуће му је објаснити да нама не требају појединци, нама треба тим.
На жалост он то не разуме, тежак је за сарадњу и планирају да га отпусте, мада је талентован.

Али те игре су виртуелне. Деца у виртуелном свету постају егоисти. Ако им нешто не одговара, довољно је кликнути на дугме. У реалном животу тога нема. Сутра, када се нађе у реалној ситуацији у проблему, нема тастера оф.
Већ сам имао случају ситуацију на послу, млад дечко почео да ради али потпуно асоцијалан. Немогуће му је објаснити да нама не требају појединци, нама треба тим.
На жалост он то не разуме, тежак је за сарадњу и планирају да га отпусте, мада је талентован.
E to nema veze sa time. Dete ucis da deli sa drugima i da ne bude sebicno i nece postati egoist. Problem je u tome sto sebicnost
dolazi od roditelja a ne online igara.

E to nema veze sa time. Dete ucis da deli sa drugima i da ne bude sebicno i nece postati egoist. Problem je u tome sto sebicnost
dolazi od roditelja a ne online igara.
Да, али твоје дете није мерило, на жалост. Можда ниси имао прилику да видиш то о чему причам?
Дај Боже да нисам у праву.

Moja devojčica ima 9 godina i prati jutjubera Dex Rock - a. Gledala sam ga i ja par puta. Kao prvo, vrlo je dobrodušan i svidja mi se što ga dete obožava i po malo od njega usvaja takav model ponašanja.
Kao drugo na moderan i zanimljiv način deca iz njegovih klipova mogu da saznaju dosta o svetu oko nas, recimo ja sam odgledala klip o ajkulama, opasnim meduzama i krokodilima na pojedinim plažama gde se ljudi kupaju.
Kao treće, Dex Rock nosi naočare a dete ga voli, pa je super prihvatila da i ona mora da nosi naočare. Internet je dobar za moje dete.

Back