Veltšmerc
Zainteresovan član
- Poruka
- 398
Sve ok. Samo iznosimo misljenja i stavove.Ma odlicne su, samo ogranicis vreme, online igre u komunikaciji sa drugom decom pogotovo.
roblox je super.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ok. Samo iznosimo misljenja i stavove.Ma odlicne su, samo ogranicis vreme, online igre u komunikaciji sa drugom decom pogotovo.
roblox je super.
Али те игре су виртуелне. Деца у виртуелном свету постају егоисти. Ако им нешто не одговара, довољно је кликнути на дугме. У реалном животу тога нема. Сутра, када се нађе у реалној ситуацији у проблему, нема тастера оф.Ma odlicne su, samo ogranicis vreme, online igre u komunikaciji sa drugom decom pogotovo.
roblox je super.
E to nema veze sa time. Dete ucis da deli sa drugima i da ne bude sebicno i nece postati egoist. Problem je u tome sto sebicnostАли те игре су виртуелне. Деца у виртуелном свету постају егоисти. Ако им нешто не одговара, довољно је кликнути на дугме. У реалном животу тога нема. Сутра, када се нађе у реалној ситуацији у проблему, нема тастера оф.
Већ сам имао случају ситуацију на послу, млад дечко почео да ради али потпуно асоцијалан. Немогуће му је објаснити да нама не требају појединци, нама треба тим.
На жалост он то не разуме, тежак је за сарадњу и планирају да га отпусте, мада је талентован.
Да, али твоје дете није мерило, на жалост. Можда ниси имао прилику да видиш то о чему причам?E to nema veze sa time. Dete ucis da deli sa drugima i da ne bude sebicno i nece postati egoist. Problem je u tome sto sebicnost
dolazi od roditelja a ne online igara.
Pazi ja sam samo medju vaspitanom decom u RT-RK.Да, али твоје дете није мерило, на жалост. Можда ниси имао прилику да видиш то о чему причам?
Дај Боже да нисам у праву.
Лепо је чути!Pazi ja sam samo medju vaspitanom decom u RT-RK.
Pa da fakultetski obrazovani su vaspitani koliko vidim.Лепо је чути!
Koja diskriminacija ostalih ljudi.Pa da fakultetski obrazovani su vaspitani koliko vidim.
Васпитање долази из породице, на првом месту а затим окружења.Pa da fakultetski obrazovani su vaspitani koliko vidim.
Pricam ono sto vidim. Pogledaj forum.Koja diskriminacija ostalih ljudi.
Da ali prolaze psiholosku proveru HRВаспитање долази из породице, на првом месту а затим окружења.
На факултет практично доспевају у годинама када ни требали да буду потпуно васпитани.
Pa gledam ,ovde skoro niko ne bi mogao ni vojsku da sluzi zbog nesposobnosti.Pricam ono sto vidim. Pogledaj forum.
LCD ne. samo crt, a kolko sam ja buljio u CRT trea=bao bih da sam sada slep, a ne nosim naotchare Pkaze vise od 2 sata ekrana dnevno steti