Zasto je Fantom iz Opere najpopularniji mjuzikl?

Fantom iz Opere je shit shiteva, a opet je najpopularniji, iako postoji bar 50 kvalitetnijih pozorisnih mjuzikla od njega.

Prica je retardirana, klasicna zenska glupost, muzika je retardirana, ali je opet broj 1.

Zasto je to tako, i zasto je zenski ukus toliko uzasan? :think:

Novi talas seljaka od 90-tih nadošao u BG je zaključio da valja pogasiti sve bioskope jer može da se daunloaduje.

Ali da se ne lažemo, i takvi kakvi su štetni, ipak su za dve klase bolji od ovih što sad pristižu,
ako ništa drugo a nisu dizali noge u vis po prevozu.

Sad kako nabrojanima pa i tebi lično objasniti Fantoma iz Opere?
Zajebano...

Fantom iz Opere je shit shiteva, a opet je najpopularniji, iako postoji bar 50 kvalitetnijih pozorisnih mjuzikla od njega.

Prica je retardirana, klasicna zenska glupost, muzika je retardirana, ali je opet broj 1.

Zasto je to tako, i zasto je zenski ukus toliko uzasan? :think:

e vidis moj Kami .

to ti je proizvod kapitalistickoga pogleda , reda sta je umetnost.

i to oni prikazuju da je to kao neko pozoriste ili ti tu i nes izmedju i gle ,

nit moraju da mnogo natezu prazne mozgoviouse i da razmisljaju vec im je to dovoljno.

i neg , ko je tebe prevario da ti da pristup internetu i da si ti to gledio na monitoru.

Sram ga bilo , eto sada kod tebe su se i pokrenule , one spavace celije , zvane ....

Novi talas seljaka od 90-tih nadošao u BG je zaključio da valja pogasiti sve bioskope jer može da se daunloaduje.

Ali da se ne lažemo, i takvi kakvi su štetni, ipak su za dve klase bolji od ovih što sad pristižu,
ako ništa drugo a nisu dizali noge u vis po prevozu.

Sad kako nabrojanima pa i tebi lično objasniti Fantoma iz Opere?
Zajebano...

e tako , davnih godina , je marsovac i imao prilike da vidi originale ..

onda , tako , tu neki kanadjani , prijatelji , rekli da idemo u pozoriste da gledamo fantoma u operi.

e joooj , sto je bila , tek velika glupost..gledati pokusaj da ga ovde ....prerade

a tek , kada su jos i napravili kao nesto sa pesmama.

ma nema bre ni kap od umetnickoga

cista komercijala

Ja sam to gledao kao mali, vodio me brat u Kinoteku. To je horor film, nisam gledao rimejk, niti gledao u pozorištu neku operu...

U ovom originalnom filmu imaš scenu pevanja u operi i izleti obešen leš sa vrha scene i usereš se koliko je strašno..msm, kad imaš 8 godina..

Danas imaš situaciju gde recimo stave 18 plus znak za film a u filmu glume deca od 10-12 godina...
Naši moralisti imaju većih problema od moralista sa zapada.
Samo da se vide dupe i sise to mu dodje 14 plus pošto većina dece to tada ima.

A iz krajnosti u krajnost... naša generacija je gledala Batu Živojinovića kako rukom gura šiljak da Nemci ne provale sklonište, pa onda smo čitali kako se ubio dečak zbog kašike kajmaka koji je bio za komesare da oni mažu a on da im donese, pa da je Tita jeo presnu svinjsku glavu... jes kitu moju jeo... znate li vi iz koje je on kuće? pa tamo klavir svirali...

Poslednja izmena:
Због генијалне музике Ендрју Лојд Вебера и због приче Гастона Леруа (роман " Le Fantôme de L'Opéra"), која је у основи прича о лепотици и звери... У римејку из 2004. фантома игра Џерард Батлер (филм "300"), а лепотицу Ејми Росум.

ТУ СИ САДА
МОЈЕ МУЗИКЕ ТУ ЈЕ ТРОН
МОЈЕ КРАЉЕВСТВО
КОЈЕ САД КЛАЊА СЕ ПЕСМИ, ПЕСМИ
ТУ СИ САДА
ЗНАМ ШТА ЖЕЛИМ ШТА ЦИЉ ЈЕ МОЈ
ПРВИ ПУТ КАД САМ ЧУО ТИ ГЛАС
ЈА САМ ЖЕЛЕО ОДМАХ
ДА БУДЕШ БАШ ТИ
МОЈА МУЗА, МУЗА

СУМРАК ПАДА
БУДИ ОСЕЋАЊА
НОЋНА ТАМА
ПУНА ОБЕЋАЊА
СЕНКЕ КАД ОЖИВЕ
У МАШТИ СЛИКЕ ДИВНЕ

ЛАКО, ТИХО
ПОКРИЈУ МЕ ЗВЕЗДЕ
ТОПЛЕ, БЛАГЕ
ОСЕЋАЈНЕ, НЕЖНЕ
НЕ МИСЛИМ НА ДАН
И НА ЈАРКОГ СУНЦА СЈАЈ
КАД ЈЕ ДАНУ КРАЈ
ТАД ЈАЧА МОЈА МОЋ
УЗ ПЕСМУ ТУ
ШТО ДОНОСИ МИ НОЋ

ПРАТИ СНОВЕ
ПУСТИ САДА СТРАХ
ТИ НАЂИ ХРАБРОСТ
НАЂИ МИР И НА ЛИЦЕ
ВРАТИ СЈАЈ
ЖИВИ САД
КАО НИКАДА ПРЕ

МИРНО, НЕЖНО
МИЛУЈУ ТЕ ЗВУЦИ
СЛУШАЈ ЗВУКЕ
ПЕСМУ ШТО ТЕ ГРЛИ
ПУСТ СТВАРАН СВЕТ
НЕК ТИ МАШТА КАЖЕ СВЕ
УКУС ТАМЕ
НЕК ТИ ПРУЖИ СВОЈУ МОЋ
УЗ ПЕСМУ ТУ
ШТО ДОНОСИ НАМ НОЋ

САВ МОЈ СВЕТ САД УПОЗНАЈ
ТАКО ТУЂ, ТАКО НОВ
ЧУДНИ СВЕТ
САСВИМ ДРУКЧИЈИ ОД ТВОГ
ТВОЈУ ДУШУ
И СВЕ ОД СЕБЕ ДАЈ
ТАДА, ЗНАЈ, ТИ БИЋЕШ МОЈА СВА

СЛАТКО, БЛАГО
ОСЕТИ СМИРЕЊЕ
ЧУЈ МЕ, ТУ САМ
ДАЈ МИ ПОВЕРЕЊЕ

САЊАЈ НОВИ САН
НЕКА ТОБОМ ВЛАДА МРАК
СЛУШАЈ НОТЕ КОЈЕ ЧИНЕ МОЈУ МОЋ
ТУ ПЕСМУ КОЈУ ДОНОСИ НАМ НОЋ

ТЕБЕ ЧЕКА ДА ЈОЈ ВРАТИШ МОЋ
ПЕСМА ТА ШТО ДОНОСИ ЈЕ НОЋ

Poslednja izmena:
Fantom ode u operu? :lol:

Kooltoorboont :)

- - - - - - - - - -

Danas imaš situaciju gde recimo stave 18 plus znak za film a u filmu glume deca od 10-12 godina...
Naši moralisti imaju većih problema od moralista sa zapada.
Samo da se vide dupe i sise to mu dodje 14 plus pošto većina dece to tada ima.

A iz krajnosti u krajnost... naša generacija je gledala Batu Živojinovića kako rukom gura šiljak da Nemci ne provale sklonište, pa onda smo čitali kako se ubio dečak zbog kašike kajmaka koji je bio za komesare da oni mažu a on da im donese, pa da je Tita jeo presnu svinjsku glavu... jes kitu moju jeo... znate li vi iz koje je on kuće? pa tamo klavir svirali...

Jao, carski, kad se setim, Kajmak smo imali za lektiru..ali pazi te motalne paradigme..pa opisi . "A kajmak se mreškao" :)

- - - - - - - - - -

NIje se pripovetka zvala Kajmak nego Kašika..

- - - - - - - - - -

Antonije IsakoviCH :lol:

Fantom ode u operu? :lol:

Kooltoorboont :)

- - - - - - - - - -

Jao, carski, kad se setim, Kajmak smo imali za lektiru..ali pazi te motalne paradigme..pa opisi . "A kajmak se mreškao" :)

- - - - - - - - - -

NIje se pripovetka zvala Kajmak nego Kašika..

- - - - - - - - - -

Antonije IsakoviCH :lol:

Iebo mu pas mater seljačku
Bolje da je pisao one svoje podsvesne iebačine nego što je plašio decu retardiranim pripovetkama

Doživotna trauma zbog budaletine...
Meni to bre bio užas...

aj razumem partijska propaganda al da ti tu napišeš da ćeš osudjuješ usred ratnog dešavanja kad svaki sekund može da te spiči metak...
e a zamisli sereš a ono te opali?
au...
mogla bi jedna partijska pripovetka... piči rat a tebi se sere...

- - - - - - - - - -

u stvari ne može...
sad sam se setio - Lane Gutović to već odradio....

Back