- Poruka
- 44.199
I tamo sam, verovatno, neka zmija...i takoovaj zapadni horoskop je prilično limitiran. Vedski horoskop (džojtiš) je prava stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tamo sam, verovatno, neka zmija...i takoovaj zapadni horoskop je prilično limitiran. Vedski horoskop (džojtiš) je prava stvar
ovde možeš da se nađešI tamo sam, verovatno, neka zmija...i tako
Девице су толико сигурне у себе да се не би мењале ни са кимVage su sve ono što bi device volele da budu![]()
Ti si devica izrodНего, ова Девица мора да пита нешто...да ли је одлика знака да смо природно лење и хедонистички настројене, па радимо само онолико колико морамо, или је до мене![]()
Изрод ми је средње имеTi si devica izrodjer što bi rekao Mita, device su najbolje i najvrednije itd,itd
![]()
Tepaću ti IziИзрод ми је средње име![]()
И од све деце Девица је најбољаJa sam bik i verenica mi je bik
Bivša žena mi je ovan, sa njom imam decu devicu i škorpiju
To je moj moto..radim samo onoliko koliko moram i kad god mi se ukaze prilika smugnem,doduse to mi je podznak,mada znam i dosta ljudi kojima je to znak i koji nisu nikakvi radoholicari,naprotiv.Него, ова Девица мора да пита нешто...да ли је одлика знака да смо природно лење и хедонистички настројене, па радимо само онолико колико морамо, или је до мене![]()
Па то ми реци, годинама читам како смо перфекционисти...ја јесам, али по могућности неко други да уради, а ја да тражим длаку у јајетуTo je moj moto..radim samo onoliko koliko moram i kad god mi se ukaze prilika smugnem,doduse to mi je podznak,mada znam i dosta ljudi kojima je to znak i koji nisu nikakvi radoholicari,naprotiv.
Takve slike drže one sredovečne tetke po Fejsbucima.Течно говори сарказам је победник![]()
Mnogi će da se slože da je Devica najbolji horoskopski znak. Evo nekih karakteristika ...