Zašto je Devica najbolji znak

Него, ова Девица мора да пита нешто...да ли је одлика знака да смо природно лење и хедонистички настројене, па радимо само онолико колико морамо, или је до мене :mrgreen:
Ti si devica izrod :Djer što bi rekao Mita, device su najbolje i najvrednije itd,itd ;)

Devica sam u horoskopu podznak lav, to je ludilo u svakom smislu :hahaha:
Volim iskrenost, pravednost, znatizeljna sam, jako komunikativna, detaljna u svemu sto radim (iako ne volim preterano da radim).
Nervira me sto uvijek moze bolje i postoji unutrasnje nezadovoljstvo i sto vise obracam paznju na druge ljude nego na sebe. Vernost mi je najbitnija, prijatelja nemam mnogo najbolju drugarucu Lavčinu i dečka Blizanca, čudnovati su, ali uvijek popustam i kalkulišem jer mi je MIR sve :cmok:

Него, ова Девица мора да пита нешто...да ли је одлика знака да смо природно лење и хедонистички настројене, па радимо само онолико колико морамо, или је до мене :mrgreen:
To je moj moto..radim samo onoliko koliko moram i kad god mi se ukaze prilika smugnem,doduse to mi je podznak,mada znam i dosta ljudi kojima je to znak i koji nisu nikakvi radoholicari,naprotiv.

To je moj moto..radim samo onoliko koliko moram i kad god mi se ukaze prilika smugnem,doduse to mi je podznak,mada znam i dosta ljudi kojima je to znak i koji nisu nikakvi radoholicari,naprotiv.
Па то ми реци, годинама читам како смо перфекционисти...ја јесам, али по могућности неко други да уради, а ја да тражим длаку у јајету :rotf:

1.Najrealniji znak ,nemaju zabludu o nikome ,svako ko ne vidi sebe jasno i ne moze da spozna ko je i koja je njegova uloga u drustvu moze slobodno da potrazi Djevicu i da je pita, nije slucajno suprotan znak Ribi.Djevice su realisti i svakog ce realno procjeniti.

Nisu motivatori niti neko ko drugima smanjuje motivaciju,naravno da ne.Oni su samo realni i dace vam najrazumniji savjet na svijetu.

Djevice su i znak koji malo prica,mrze ideje, ideale i teorije.Vole sve sto je koncizno, kratko, vole kratke definicije.Djevice su matematicari i ekonomisti sa jakom logikom.

Djevica je i higijena ali i nevinost djevojke.Aseksualnost bi bila simbolika Djevice.Sredjen zivot,uredna kuca,jasno vide sebe u drustvu i svoju ulogu,jasno im je sve ne zive kao Ribe u svijetu maste,snova ali i nereda.Zato je Ribi mnogo potrebna jedna Djevica kraj nje da je dovede u red.

Djevica su Slovenija i Svajcarska dok bi Ribe bile Rusija i Kolumbija

Pravim poredjenje zato sto su Riba i Djevica 2 suprotna znaka

Poslednja izmena:
Podznak u Djevici Muskarci 1.Kianu Rivs 2.Kurt Kobejn 3.Steve Jobs 4.Roger Federer 5.Nikola Sarkozi 6.Mocart 7.Pol Makartni 8.Brus Wilis 9.Tom Henks 10.Winston Cercil 11.Wudi Alen 12.Hju Grant 13.Paul Walker 14.Walt Disney 15.Yanick Noah 16.Kevin Kostner 17.Tiger Woods 18.Oscar Wilde 19.Ernest Hemingvay 20.Leonard Cohen 21.Kopernik 22.Hju Hefner 23.Del Piero 24.Albert Kami 25.Silvio Berluskoni 26.Tolkin 27.Adrien Brody 28.Conan o Brien 29.Karim Benzema

Nastavak liste 30.John Malkovich 31.Pele 32.Zan Zak Ruso 33.Andy Murray 34.Andera Bocelli 35.Henri Ford 36.Felini 37.Valentino Rossi 38.Antonio Vivaldi 39.Francisco Franco 40.Lino Ventura 41.Franck Ribery 42.Raymond Domenek 43.Fernando Alonso 44.Fabio Kanavaro 45.Antonio Gaudi 46.Carlo Ancelotti 47.Roberto Badjo 48.Salvatore Adamo 49.Mendeljejev 50.Wim Wenders 51.George Foreman 52.Placido Domingo 53.Amedeo Modiljani 54.Ayatolah Homeini 55.Nigel Faradz 56.Wilander 57.Andres Iniesta 58.Thomas Mann 59.Teri Giliam 60.Korsakov 61.Christian Vieri 62.Nikola Karabatic 63.Fabien Bartez 64.Bernardo Bertolucci 65.Igor Stravinski 66.Jose Raul Capablanca 67.Arjen Roben 68.Aimet Jaquet 69.Sebastian Rulli 70.Chico

69756003_516414335568641_5228716061146218496_n.jpg

Back