Зашто је данас тренд бити хладан?

Ја баш мислим да је то глупост. Када човек каже осећам срцем. Па наравно да осећам главом. Емоције долазе из ума а не из срца
nisi preziveo raskid sa dev koju volis vise od sebe...

Kada se to desi, setis se tako posle tog raskida ponekad na nju a u grudima kao da imas neki kamen, teret, i duboko uzdises... onda se seti ovog sto si napisao da emocije dolaze iz glave... ne kaze se dzabe kada joj tepas ti si moja dusa...

nisi preziveo raskid sa dev koju volis vise od sebe...

Kada se to desi, setis se tako posle tog raskida ponekad na nju a u grudima kao da imas neki kamen, teret, i duboko uzdises... onda se seti ovog sto si napisao da emocije dolaze iz glave... ne kaze se dzabe kada joj tepas ti si moja dusa...
Жао ми је због тога. Да ли ти је емотивна хладноћа помогла? Или те је ипак ограничила? Верујем ти, када си рекао да си је толико волео осетио сам то

Жао ми је због тога. Да ли ти је емотивна хладноћа помогла? Или те је ипак ограничила? Верујем ти, када си рекао да си је толико волео осетио сам то
Ma jok ubijao sam sebe mesec dana mislima sa kim je...

i prvih meseci bilo je drz ne daj

Nego vezano za temu, ovo je treci milenijum. Vrednost coveka je u valuti, kripto, bitkoin, dolari, euri... sve ostale ljudske vrednosti, ne boduju se. Gazi se preko leseva.

Ma jok ubijao sam sebe mesec dana mislima sa kim je...

i prvih meseci bilo je drz ne daj

Nego vezano za temu, ovo je treci milenijum. Vrednost coveka je u valuti, kripto, bitkoin, dolari, euri... sve ostale ljudske vrednosti, ne boduju se. Gazi se preko leseva.
То је истина што си рекао. Но ипак смо људи у бити. Јесте, слажем се, да би преживели морамо да се прилагођавамо. Али како би свет радио када не би било ни трунке саосећања?

Зашто данас сви гледају да буду хладни и недодирљиви? Да ли је толики грех показати емоцију?
Ne žele svi to .
Od onih koji to žele, dobar deo ne uspeva ,jer emocije isplivaju na ovaj ili onaj način.
Biti emotivan nije sinonim za romantičnost i blagost.I bes je emocija.
Jako malo ljudi je zaista hladno, bez osećaja.
E, oni su ti koji bi trebalo da nas zabrinu.

Ne žele svi to .
Od onih koji to žele, dobar deo ne uspeva ,jer emocije isplivaju na ovaj ili onaj način.
Biti emotivan nije sinonim za romantičnost i blagost.I bes je emocija.
Jako malo ljudi je zaista hladno, bez osećaja.
E, oni su ti koji bi trebalo da nas zabrinu.
Баш сам малочас читао о психопатији. 5 минута пре него што ћу налетети на твоју поруку

Back