gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Зашто данас сви гледају да буду хладни и недодирљиви? Да ли је толики грех показати емоцију?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i jeste došlo takvo vreme. Da tako treba.Зашто данас сви гледају да буду хладни и недодирљиви?
Nije greh, ali je dobar mamac za sirovine da se iživljavaju i podsmevaju ako, kako ti kažeš, pokažeš emociju, ne budeš hladan. To ih kao uzdigne u sopstvenim očima.Да ли је толики грех показати емоцију?
Људи буду хладни да не буду рањиви. Емоција се данас сматра рањивошћу. И то је све због света који нема емоцију. А како човек да функционише без емоције?Možda i jeste došlo takvo vreme. Da tako treba.
Nije greh, ali je dobar mamac za sirovine da se iživljavaju i podsmevaju ako, kako ti kažeš, pokažeš emociju, ne budeš hladan. To ih kao uzdigne u sopstvenim očima.![]()
Nije više to taj slučaj . Bilo nekad tako.Људи буду хладни да не буду рањиви.
Možebiti. Ja je smatram snagom. Ali generalno, da. Smatra se minusom.Емоција се данас сматра рањивошћу. И то је све због света који нема емоцију.
Svako neka bira svoj put.А како човек да функционише без емоције?
Зашто је 1:0 за њих? И како да одредимо ко је у праву...? Да ли то што они воде значи да су у праву? Али где је онда лепота?Bez brige, na to se i ide da budemo masa a ne individue.
Dakle nemamo šanse više.
1:0 za Njih
U svakom od nas.Зашто је 1:0 за њих? И како да одредимо ко је у праву...? Да ли то што они воде значи да су у праву? Али где је онда лепота?
Да али овде причамо о општој појави. Да ли то значи да је ипак боље бити хладан? Како онда да скроз искључим своје емоције... Како они то успевају?Nije više to taj slučaj . Bilo nekad tako.
Možebiti. Ja je smatram snagom. Ali generalno, da. Smatra se minusom.
Svako neka bira svoj put.
Да али без емоције нема доживљаја лепоте. И како да газим некога а да се не поставим у његову кожу. И кажем тако ће можда неко да гази мене. И опет, да ли треба бити емотивац или не?U svakom od nas.
Svako bira koliko će lepote imati, pružiti.
Eh, Bernardo...Да али овде причамо о општој појави. Да ли то значи да је ипак боље бити хладан? Како онда да скроз искључим своје емоције... Како они то успевају?
E, mače malo.Да али без емоције нема доживљаја лепоте. И како да газим некога а да се не поставим у његову кожу. И кажем тако ће можда неко да гази мене. И опет, да ли треба бити емотивац или не?
Ја бих волео да знам. Да бих имао већу контролу. А већа контрола значи мање непредвиђених околности. А то значи мање разочарењаEh, Bernardo...
Teraj tako kako si krenuo.
Polako, ne može sve odmah da se zna.
Nikad se i ne zna. Umiremo ne znajući.
Tako i treba.
Па ја по природи нисам лицемер. И све што урадим одма се ставим у туђу кожу. Мислим да ме нико тако није учио. То је инстинкт који би ваљда свако требао да има?E, mače malo.
Polako . Blago tebi dok još uvek tako razmišljaš
Него данас изгледа да је он добрено закржљао код људи.Па ја по природи нисам лицемер. И све што урадим одма се ставим у туђу кожу. Мислим да ме нико тако није учио. То је инстинкт који би ваљда свако требао да има?
svaka tema ima veze sa politikom. Drzava i uticaj medija su iznad tradicije i prirode. Sto znaci, tragove takvih deformacija moamo potraziti u politici drzave.Зашто данас сви гледају да буду хладни и недодирљиви? Да ли је толики грех показати емоцију?
Могу се сложити да капитализам и мањак емоција имају велике повезаности. Али шта је на крају исправно? Ја не могу да замислим такав свет, без емоција. Како могу они који их немају, или не показују?svaka tema ima veze sa politikom. Drzava i uticaj medija su iznad tradicije i prirode. Sto znaci, tragove takvih deformacija moamo potraziti u politici drzave.
Primera ima na sve strane. Uglavnom, vec ocekivano, ovakve deformacije su pojave u zapadnom kapitalistickom sistemu, dok kod ostalih naroda postoje u manjem obimu ili cak potpuno izostaju. Na zapadu treba da smo hladni, brutalni i bez emocija, sto ce reci, bez humanosti , sto implicira pojavu lazi, prevara............jer samo tako mozemo doci do materijalnih dobara bez mnogo truda i pameti.
Nazalost i ovo je tema za politiku jer se po ovom pitanju sukobljava dobro (humanost i osecaj za opstanak ljudske vrste) i zlo (odsustvo emocija sa svim moralnim posledicama, u funkciji profita) sto je definisano dominantnim globalnim politickim sistemima.
Да ли треба бити хладан? Или ипак небити хладан? Бити емотиван или не? Ко је у праву ?Pa zato se i raspadaju veze al bitno da kazu da su ovo najbolja vremena
Budi ako imas prolazДа ли треба бити хладан? Или ипак небити хладан? Бити емотиван или не? Ко је у праву ?
Зашто данас сви гледају да буду хладни и недодирљиви? Да ли је толики грех показати емоцију?
Добро и јесу ли те западне вредности добре или лоше по нас? Ја као емотивац не схватам хладне људе. Волим друге емотивне људе. И не сматрам да је бити хладан предностJer zapadne vrednoSSi sto bi rekao wumao SPS Ru Zhich.
Могу да глумим хладноћу. Али то нисам ја. Ја сам онај који се смеје и плаче. И онај који осети и своју и туђу срећу и тугуBudi ako imas prolaz
Не умем бити нешто што нисамМогу да глумим хладноћу. Али то нисам ја. Ја сам онај који се смеје и плаче. И онај који осети и своју и туђу срећу и тугу
Ne ne glumis hladnocu ako nisi zainteresovan,a na takve se ribe loze pa iskoristiМогу да глумим хладноћу. Али то нисам ја. Ја сам онај који се смеје и плаче. И онај који осети и своју и туђу срећу и тугу