Sledeći put kad posegnete za rebrom čokolade, nemojte se osećati krivima, jer čokolada uveliko može biti dobra za naše zdravlje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj crnu sa narandzom ili mentommeni preskače srce kad jedem crnu čokoladu, tako da je u grupi :Hrana za izbegavanje=otrov
pa pojedemn ja tu i tamo. To je isto kao i sa puno kafe ili crnog/zelenog čajaProbaj crnu sa narandzom ili mentom
Slazem se no umerenost mi nije jaca strana. Teski hedonistapa pojedemn ja tu i tamo. To je isto kao i sa puno kafe ili crnog/zelenog čaja
ja se ne bih svrstao u hedoniste ali nisam ni ja umerenSlazem se no umerenost mi nije jaca strana. Teski hedonista
Odgovoricu ovakoja se ne bih svrstao u hedoniste ali nisam ni ja umeren
Sledeći put kad posegnete za rebrom čokolade, nemojte se osećati krivima, jer čokolada uveliko može biti dobra za naše zdravlje.
![]()
Ozbiljno?meni preskače srce kad jedem crnu čokoladu, tako da je u grupi :Hrana za izbegavanje=otrov
Da.Ozbiljno?
iznenadjena sa tim cinjenicamanisam poseban ljubitelj čokolade, a nisam ni žensko![]()
Mnogo si probirljiv, samo da znaš!ja volim samo odredjene i to retko samo čokoladu. Volim belgijske i švajcarske
može mi seMnogo si probirljiv, samo da znaš!