Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zato što je uvredljiva, a vređanje predsednika Srbije je zabranjeno. Ni meni on nije simpatičan, ali se trudim da neslaganje iskažem na pristojan način. Nije teško - probaj.
M. Seles nije Srpkinja iako jeste Srbijanka tako da su je, u tom slucaju, pogresno predstavili.
Ko te u smislu nacionalne pripadnosti zove *Srbijancem* je, jednostavno receno, GLUP posto ne postoji *srbijanska* nacija a zasto bismo se vredjali zbog tamo nekih glupaka. To je, da ponovim, oznaka teritorijalne pripadnosti
Imali smo na index forumu s kojeg sam dosao na krstaricu jednog lika, zvali smo ga Deda, nije iskljuceno da i ovdje na krstarici trola, ima nas par indexasa.
Bio je s Banovog brda i uvijek je forumasima upucivao najgore moguce uvrede, ali nikada nije koristio rijec dupe, vec uvijek g*uzica.
Npr. upisi poput:
- Kako g*uzica? Rascvetana ko majska ruza.
- Pedercino, ladis li gu*zicu od sinoc?
i sl.
Obozavali smo ga tamo, cak je netko na naetu napravio Dedin generator uvreda na koji kliknes i on ti izbaci mix njegovih upisa.
Zbog toga meni rijec guz*ica ima sentimentalnu vrijednost.