Zašto je Čeda Jovanović omiljeni Vučićev opozicionar

На твоју велику жалост, нигде нисам помињао очиство председника.
Jesi jesi u očiglednoj aluziji.Missim,ne moraš meni se pravdaš.Ja te neću tužiti.Tužiće te tim advokata koje angažuje predsednik.Mada možda ovde ima elemenata i za dejstovanje državnog tužioca jer takve klevete predstavlaju i napad na ugled predsedničke funkcije kao institucije.

Чеда прашак могуће јесте био омиљени Вучићев "опозиционар", но он је једноставно потрошен, прича коју ко покварена плоча понавља постала је излизана, више га нико у Србији не доживљава озбиљно, испунио је своју сврху. Истина појављиваће се у емисијама, нешто дробити, званично е савјетник Жељка Комшића, бошњачког грла у предсједништву дејтонске долине плача коју неки БиХ зову, ту могуће има неку улогу, но реално на политичкој сцени Србије више није битан.

Други су се наметнули у улози омиљених Вучићевић "опозиционара", то су Сергеј из Париз Сен Жермена, за којег влада збрка да ли је Сергеј или сер геј, и аутохтониста Радуле који у слободно вријеме са крампом у руци има рекреацију на локалитету Винче. Вриједан дјечак.

Режимски таблоиди опасно "болдују" подршку поменутом двојцу, толико да то понекад постаје гротескно. Радула вјероватно специјалисти под окриљем власти и који прате пулс плебса наоружавају аутохтонистичком мантром и бјелосвјетском завјером знајући да постоји циљна група која се ложи на ту причу. Тако да ће поменути двојац, сваки са својих 8-10 посланика ући у српски парламент, а Вучић ће имати грлату опозицију по свом укусу.
Јес да код мислећих људи све то изазива одбојност, али реално гледајући, добро одиграно.

Sisoje cini se da si se i ti omastio o to kazanche? Nisi bio gadljiv na pare narkodilera i te ekipe dok si bio u SRS?
Nisi primetio da se moja poruka odnosi na boldovanu rečenicu a ne celu poruku koju sam citirao.Nisam član ni jedne stranke ali moram da primetim da su radikali sve sto kažu u pravu.Dobro,možda nisu bas u svemu u pravu Jurice ali sigurno su u pravu u delu koji se odnosi na hrvate.Naravno da Zemun jednog dana treba da bude preimenovan u Vojislavljevgrad.

Nisi primetio da se moja poruka odnosi na boldovanu rečenicu a ne celu poruku koju sam citirao.Nisam član ni jedne stranke ali moram da primetim da su radikali sve sto kažu u pravu.Dobro,možda nisu bas u svemu u pravu Jurice ali sigurno su u pravu u delu koji se odnosi na hrvate.Naravno da Zemun jednog dana treba da bude preimenovan u Vojislavljevgrad.
Oooo Sisoje kako da ne. Vidim da je strasno popularan ,ne skida se sa TV medjutim ne vredi ogavni ste. Necete preci ni cenzus, Ne mozete da skupite 90 000 ljudi da predjete cenzus od 3%.

Back