Zasto jarcevi toliko pate u zivotu?

Vladar Saturn najbolje pokrece kvadrate i kada su isti nepovoljni, ostaju dozivotno. Uvek postoji crta depresivnosti kod njih, uvek postoji bol koju se trude da nikada ne pokazu.

Za ovaj znak nisu sfere filozofije, i ne podnose filozofiju i ono sto bi smatrali "praznim pricama". Vole da vide disciplinu i organizaciju, bez obzira sta stradalo. Inace je izuzetno uvredljiv znak, mozda i vise no sto je to Rak, i onda im svaka losa rec tesko padne posto ne podnose da bilo sta narusava idilu ugleda.

Srecu pronalaze u radu i poslu, a sto vise rade tim sve lakse sakrivaju svoje emocije. Ne vole da misle da su nesrecni zato sto to nije ambiciozno i ne donosi novac. Vole da misle samo da su uspesni. Dakle, one koji su ispod njih na socijalnoj lestvici ne vole, a one koji su iznad veoma cene. Vole da vide da je neko socijalno prihvacen, a najvise kada je to neko iz njihove familije. Ali da, lako se uvrede. Samo malo onako zastanu u mestu, mozda malcice otvore usta ukoliko im nije po volji, a onda se dure i teraju inat. Lose, jako lose prihvataju kritiku i losu rec iako vole da se konsultuju s nadredjenim ljudima, prijateljma i sl tome.

Ево ти два примера Јарића који ће било шта да ураде за славу. Подзнаци у Јарцу се лепе за њих као мољци на светло.

300x300.jpg

tumblr_n7aafzJsLo1tesvpbo1_500.jpg

Jarcevi su alfa lideri zodijaka.

nejarcevi mogu da nam zavide i pakuju neke tupave teoretske psihoanalize, ili demonizuju zbog rogova.
a i ova dvojica na slici su neshvaceni vrhunski umetnici, nisu tu zbog slave. ima i puno pozitivijih primera jarceva...

inace istina je da trenutno jako tezak period. jarcevi bivajuci genetski superiorniji genijalci cesto nailaze na nerazumevanje ostalih.
uzimajuci u obzir da je i Srbija u Jarcu, neretko je uzrok u globalnoj zaveri, da se unisti narod najstariji, u ciju svrhu se vrse psihokineticki napadi na sve jarceve.
da bi drzava izasla iz krize, potrebno je doneti zakonski akt da se jarcevima da specijalan status, da vlast, da im se obezbedi sloboda i da cine sta im je volja.

Хехехехе :per: Популарни, популарни, али и дебело попљувани. Баланс мора да се одржи.

psihokineticki napadi na sve jarceve

И прави се ГМО храна да се потамане Јарчеви због генетске супериорности. Мало је позната чињеница да је Гоку прави Јарац, нема везе што је мајмун Оозару, и посадио је чаробни пањ да деца пишу изванредне приче када се окупе око истог. Након тога је одлучио да се праве чаробне пушке ради светског мира, али је задржао генетску надмоћ и одвео све људе са Сунцем у Јарцу у Јарчеву Барку где се заувек причало

''Ја сам јарац живодерац, жив клан - недоклан, жив сољен - недосољен, жив печен - недопечен''.

Озбиљно сада, где ничете? У ком делу света да знам да запишем латитуду и лонгитуду.

ma nashao si dva bolesnika...
kakve veze ima to shto su jarchevi?
inache, za sebe znam da nije tako,
ali mi neko reche da su jarchevi perverznjaci...
shto meni ne ide u glavu, jer sam dosta konzervativan,
pa ne kontam gde se tu uklapa perverzija...

i slobodno nemoj da navodish neke primere! :lol:

ma nashao si dva bolesnika...
kakve veze ima to shto su jarchevi?
inache, za sebe znam da nije tako,
ali mi neko reche da su jarchevi perverznjaci...
shto meni ne ide u glavu, jer sam dosta konzervativan,
pa ne kontam gde se tu uklapa perverzija...

i slobodno nemoj da navodish neke primere! :lol:

Ма опуштено, и астролози се зајебавају. Скоро стално. Подфорум је забава. Хехехе

Је с` ти неки нациста?
Ti si to pomešao jarčeve i ovnove.... slični su, al se razlikuju lako po rogovima.... :hahaha:
ja sam astro nacista, jarac uber alles. :p
mozda to sto, mi je licna karta izdata 20.4 doprinosi srodnosti hitlerovim idejama. :confused: , bar u nekom dvodimenzionalnom slikovitom ili net matriksu.

u pitanju je kosmogeneza.
u pocetku bese jarac i saturn pa svi ostali.
vekovna zavera je da se ovnovi proglase pocetkom. kao i orion pradomovinom. a sunce bozanstvom.
hitler je bio arijevac, a rodjen je na granici ovna(aries) i bika?? stoga su svi astrolozi u neku ruku nacisti.?!
S obzirom da sam ja Jarac, onda ti onog svog Alfa možeš da okačiš mačku o rep. :)
a mogao bi da ga okacim i malo nize od repa m?.. :maca:
al sta da se radi, takvi smo mi jarcevi, saturn nas tera da jedemo slatko, uskusno- malu decu, macice, kucice... :rostilj: postujte nasa prava i slobode
https://c2.staticflickr.com/8/7139/6957402306_b2bcea9d67_z.jpg
,

Jarcevi su alfa lideri zodijaka.

nejarcevi mogu da nam zavide i pakuju neke tupave teoretske psihoanalize, ili demonizuju zbog rogova.
a i ova dvojica na slici su neshvaceni vrhunski umetnici, nisu tu zbog slave. ima i puno pozitivijih primera jarceva...

inace istina je da trenutno jako tezak period. jarcevi bivajuci genetski superiorniji genijalci cesto nailaze na nerazumevanje ostalih.
uzimajuci u obzir da je i Srbija u Jarcu, neretko je uzrok u globalnoj zaveri, da se unisti narod najstariji, u ciju svrhu se vrse psihokineticki napadi na sve jarceve.
da bi drzava izasla iz krize, potrebno je doneti zakonski akt da se jarcevima da specijalan status, da vlast, da im se obezbedi sloboda i da cine sta im je volja.

:eek::rotf:

Ovnovi su inace najsretniji,upravo iz razloga sto im Mars ne daje bas mnogo strpljenja,pa nemaju mnogo vremena da traze sex napolju,pa se snadju kao ovaj Ovan :D

Evo jedna od jednog tuznog Jarca ,sta ce jadnik,jako mali broj pregleda ima:rotf:

Ali je popularniji Era Ojdanic Strijelac:rotf:

Uups, Era!:sad2:
A Hendriks, taj kao ne važi za predstavnika Strelaca, ili Džim Morison ili...

Jest oba su veca od Elvisa Preslya :DOba nisu docekala 30 godina zivota(zato ih i slave,kao i onu Amy Vinehouse,a nije ih 10% culo za nju dok je ziva bila,cijena slave,rana smrt ;))

Zezam se za Eru,jest Strijelac,ali mi onako slucajno pade na pamet,nemam nista protiv covjeka

Jos jedna tuzna Jarcevska :D

Back