mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.629
Juče su leteli i danas, rekao bih supergaleb, još jedan, propeleraš, helikopteri. Lete jako nisko i sviraju ALARMI na ulicama.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče su leteli i danas, rekao bih supergaleb, još jedan, propeleraš, helikopteri. Lete jako nisko i sviraju ALARMI na ulicama.
Jel još neki narko sns kartel pao?
Taj leti stalno i vuče neke kofe kantejutros sam na autoputu u blizini aerodroma video mali crveni helikopter koji je leteo jako nisko
Зависи од бомбе коју носи.Prestrave me, šta ako mi se neki sruši na glavu.
Koliko daleko avion može da padne a da ostaneš živ? Jel dovoljno 50m?
Bez bombone, samo avion.Зависи од бомбе коју носи.
Prođe kroz nekoliko zgrada kao kroz sir pa eksplodira tona kerozina i bombe koje nosi. Uglavnom se istopiš u sekundi i ne osetiš ništa.Prestrave me, šta ako mi se neki sruši na glavu.
Koliko daleko avion može da padne a da ostaneš živ? Jel dovoljno 50m?
Pitam da preživim a ne da umrem i ne osetim ništa.Prođe kroz nekoliko zgrada kao kroz sir pa eksplodira tona kerozina i bombe koje nosi. Uglavnom se istopiš u sekundi i ne osetiš ništa.
То је била бубамара на шоферки.
Нису уопште летели тако ниско, и ниједан аларм се није упалио.Juče su leteli i danas, rekao bih supergaleb, još jedan, propeleraš, helikopteri. Lete jako nisko i sviraju ALARMI na ulicama.
Уопште не познајеш Београд и Београђане.Dorćol je selo nizbrdo dole ka reci. Da budu srećni ako ih niko ne bude gađao zoljom.