Zašto imam osjećaj da ne pogađamo šta se dešava?!

lapsi

Veoma poznat
Poruka
11.686
Ne znam kako da započnem ovu temu i koja pitanja da postavim!
Naime, imam osjećaj da se od svih nas na prostoru Ex Jugoslavije krije nešto veliko. Možda i u Evropskim zemljama.
Ova nakaradna politika, promocija čudnih i psihičkih načetih ljudi, vladari koji to niti zaslužuju da budu, niti su sposobni, čudne klimatske promjene, koje uveliko utiču na prirodu, protok lažnih i uznemirujućih informacija...mnogo još stvari, koje liče na zamjenu dobrog i pravednog sa zlim i nepravednim. Kao da se cijeli svijet okrenuo naopačke!?
Ne valja Vučić, ne valja Dodik, Milanović, Putin, Tramp, Zelenski.... Ne valjaju, ali vladaju.
Demonstracije širom svijeta.
Okupirali su nas zli i nedostojni.
Šta će se još desiti i kako će sve to završiti?

Postavite klipove od umnih ljudi koji pokušavaju dokučiti u kakvu smo to paukovu mrežu upali i ko je na kraju krajeva pauk?

Poslednja izmena:
Naime, imam osjećaj da se od svih nas na prostoru Ex Jugoslavije krije nešto veliko. Možda i u Evropskim zemljama.
Ova nakaradna politika, promocija čudnih i psihičkih načetih ljudi, vladari koji to niti zaslužuju da budu, niti su sposobni, čudne klimatske promjene, koje uveliko utiču na prirodu, protok lažnih i uznemirujućih informacija...mnogo još stvari, koje liče na zamjenu dobrog i pravednog sa zlim i nepravednim. Kao da se cijeli svijet okrenuo naopačke!?
Ne valja Vučić, ne valja Dodik, Milanović, Putin, Tramp, Zelenski.... Ne valjaju, ali vladaju.
Šta će se još desiti i kako će se još završiti.

Postavite klipove od umnih ljudi koji pokušavaju dokučiti u kakvu smo to paukovu mrežu upali i ko je na kraju krajeva pauk?

' ЦИА снајка ЦИА '

ИлијаЧ

Fali još spustanje vanzemaljaca na travnjak bele kuće i novi dolazak Isusa
Over It No GIF by Unscreen

Hoćeš da osporiš da se čudne stvari dešavaju, a mi obični ljudi nemamo odgovore na sve to?!

Ништа се чудно не дешава

Многе и многи се чуде како то да су пристале/ли на пирадималне 'игре'..и никако не извлаче 'бинго'

Сви одговори су пред вама .

Ruku na srce, Vučić je lice od poverenja političko-poslovnih krugova s početka 2000. Kad je postalo jasno da petooktobarci neće biti sposobni da isporuče ono što su zapadnjaci očekivali, naručili su novog igrača na političkoj sceni Srbiji i tu se Vučić odlično snašao. Na početku su se spominjali Cane, Mišković, Đukanović sa još nekim oficirskim krugovima u vojsci, ali Vučić je od početka imao i pomoć zapadnih obaveštajnih službi. Sećam se kad mu je dolazio Đulijani ili kad je uzeo Blera za savetnika. Ništa od toga ne bi bilo bez dozvole zapadnih centara moći

Ruku na srce, Vučić je lice od poverenja političko-poslovnih krugova s početka 2000. Kad je postalo jasno da petooktobarci neće biti sposobni da isporuče ono što su zapadnjaci očekivali, naručili su novog igrača na političkoj sceni Srbiji i tu se Vučić odlično snašao. Na početku su se spominjali Cane, Mišković, Đukanović sa još nekim oficirskim krugovima u vojsci, ali Vučić je od početka imao i pomoć zapadnih obaveštajnih službi. Sećam se kad mu je dolazio Đulijani ili kad je uzeo Blera za savetnika. Ništa od toga ne bi bilo bez dozvole zapadnih centara moći

' зли ванземаљски ' утицај спада у један од многих мотива разглабаних у Епској поезији у Срба ....

Том мотиву се придружују 'неслога велможа' 'вишња сила' 'издаја' 'сиротиња раја'

иии .....ето рецепта ..класичних разводњивача

Zato blokaderi biju unapred izgubljenu bitku.

Šta će se još desiti i kako će sve to završiti?

SNS bote ovo ti neće proći
F0wUtBMXsAUDYeN-e1689235705234.webp

Dodik, Milanović, Putin i Tramp valjaju oni su 👍

A Vučić i Zelenski su 👎

Hoćeš da osporiš da se čudne stvari dešavaju, a mi obični ljudi nemamo odgovore na sve to?!
Cudne stvari se desavaju jer ne mozemo da se nosimo sa svom tehnologijom koja brzo dolazi ,za ljudski mozak je previse i jedan izum kao radio u 100 godina a stotine izuma u tako kratkom roku dovode do kratkog spoja u mozgu i zbog toga su mediji u stanju da sire propagandu i lazi np u Srbiji je ogroman broj penzionera koji jednostavno ne mogu da vide sta se desava , vjeruju informeru itd .Istu stvar radi i Trump i jos sto je ljudima woke dosadio pa glasaju za nekog samo ako je protiv woke.Na klimatske promjene nas ljudi veoma dugo upozoravaju i to je veoma dobro objasnjeno zasto i kako.

Back