- Poruka
- 136
Zene. Kao prvo, necu pricati da li mi se svidja zensko medjunozje, recu samo da mi se svidjaju zene, jer nije uredu da nepoznate zene nalecu na price nepoznatih muskaraca o tome sto im se svidja na zenskom tijelu, jer njih to i ne treba da interesuje o nepoznatima da znaju, zasto da se muce da to citaju, mada je sasvim uredu reci da je zensko lice nesto prelijepo, i sto je lijepo na njemu. Ono sto zelim da kazem je da, bilo da je medjunozje nesto sto je lijepo kod zene ili ne, zena svakako da treba da zeli da ga prikaze: ako misli da je ruzno, manje ruznim, a ako misli da je lijepo, vise lijepim. Izborom gacica. Sebi, drugaricama, drugovima, decku, muzu, kome ona oce i za koga misli da zasluzuje to. Mislim da je uredu i prikazati se, drage dame (obracam se onima koje su mi drage, a to su sve koje nisu zle dusevno), potpunim nepoznacima, slikom u nekim novinama, ili ljeti kada vam nije hladno, na primjer da prosetate ulicom u majici i gacicama, jer mozda je medju tim nepoznatim ljudima neko ko zasluzuje da to vidi, posto je dobar u dusi, a posto ga ne poznajete, ne znate je li, ali treba da igrate na mogucnost da su stvari lijepe i da zivot ima smisla, i da mozda jeste (dobar u dusi), a pokazati tijelo ne znaci imati seks, zaista, tijelo je nesto sto svako voli da vidi i na sto ako je dobar ima pravo, i mislim da je uredu da tako setaju ulicom i zene koje su u vezi, i da to nije prevara. Ubijedjen sam u to. Dakle, pokazite kakve gacice volite da nosite. Onome sa kime ste u vezi kazite da to sto ste uradile znaci da treba da bude srecan zbog toga, jer mu time dokazujete da ste zene,: da ste strastvene, da volite da oni koji su dobri ljudi mogu da uzivaju u saznanju o vasem stilu i vasoj zelji da budete lijepe, (zelji) da se uziva u saznanju o vasem tijelu, da ste sa njim zato sto je dobar dusevno.
Znaci, slike na kojima ste u gacicama kakve volite.
Ponosne!
Ja to zelim da pogledam i zbog toga da bi po vasem stilu znao da li izgleda da bi sa nekom od vas trebalo da se druzim, jer koja ima stila ta moze biti da je dobra u dusi, dobra kao drugarica. Zanimljiva osoba, i zbog toga sto cu uzivati ako vidim da postoji neka koja ima stila u samom tom saznanju.
Svaku koja stavi sliku ljubim u obraz, i evo joj -<-<-<@.
A volim ja da imam i maloljetne drugarice
Ono sam podebljao (boldovao) zbog onih koje ne zanima sto ja pisem, nego samo oce... a ne zato sto je vise vazno od ostalog sto sam napisao, nije!
Drago mi je zbog svih kojima se svidja tema.
Znaci, slike na kojima ste u gacicama kakve volite.
Ponosne!
Ja to zelim da pogledam i zbog toga da bi po vasem stilu znao da li izgleda da bi sa nekom od vas trebalo da se druzim, jer koja ima stila ta moze biti da je dobra u dusi, dobra kao drugarica. Zanimljiva osoba, i zbog toga sto cu uzivati ako vidim da postoji neka koja ima stila u samom tom saznanju.
Svaku koja stavi sliku ljubim u obraz, i evo joj -<-<-<@.
A volim ja da imam i maloljetne drugarice

Ono sam podebljao (boldovao) zbog onih koje ne zanima sto ja pisem, nego samo oce... a ne zato sto je vise vazno od ostalog sto sam napisao, nije!
Drago mi je zbog svih kojima se svidja tema.