zašto forume?:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

...и ти ово називаш "побуном"
4.gif

Више је оних незаинтересованих,..а има и оних који га хвале!

.

Tabe, proveri citate, jer se izgleda gube linkovi. Znachi ako citiram poruku sa slikom, umesto slike se pojavi "prilog 1234455" a linkovi ka stranama ne rade ako se kopiraju sa jednog posta u drugi..

Evo ovako, ako kopiram post sa jedne teme u kom ima link ka nekoj drugoj, i postujem ga na drugoj temi, link ne radi.
http://forum.krstarica.com/showthre...-Krstarice?p=15590869&viewfull=1#post15590869

Evo vako.

Poslednja izmena:
Tabe, ljubavi, pošto većina ovde misli da sam ti ja omiljena forumašica ( a jesam!!!!),učvrsti im to uverenje pa mi učini nešto:povećaj(te) font, ja sam malo ćorava pa...Evo, odkad sam došla sa posla mučim se da isčitam sve ali mi titraju slova pred očima...Dobro, malo su i godine pritisle ali nedaj da ti očoravim još više...

P.S. Na prenatrpanost i razmeštaj gore-dole-levo-desno ću se već nekako navići...Učim brzo...:D

Ljubi te tvoja marina.c:cmok2:

Tabe, ljubavi, pošto većina ovde misli da sam ti ja omiljena forumašica ( a jesam!!!!),učvrsti im to uverenje pa mi učini nešto:povećaj(te) font, ja sam malo ćorava pa...Evo, odkad sam došla sa posla mučim se da isčitam sve ali mi titraju slova pred očima...Dobro, malo su i godine pritisle ali nedaj da ti očoravim još više...

P.S. Na prenatrpanost i razmeštaj gore-dole-levo-desno ću se već nekako navići...Učim brzo...:D

Pridruzujem se ovoj molbi... sve razmisljam da li je zbog boje ili cega drugog al vidim da ne vidim :lol:

tebi oće
meni neće da učini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back