Zasto drzava i policija cute o napadima migranata na gradjane Srbije ???

Poruka
4.292
Zasto drzava i policija cute o napadima migranata na gradjane Srbije ??? Jel to neko naredjenje iz Brisela kako bi se pospesila kolonizacija Srbije stotinama hiljada i milionima migranata da bi se promenio etnicki sastav Srbije??? Neko od politacara rece pre neki mesec da je lako resiti belu kugu u Srbiji treba je jednostavno naseliti migrantima. Dakle ocigledno zapad ima neki plan za kolonizaciju Srbije. Obzirom da je kolonizacija evrope i Srbije sa migrantima sa istoka sorosev projekat onda mi je jasno zasto se u drzavi nesme govoriti o silovanjima i nasiljima koje cine migranti po Serbiji. Evo dokaz:

Zasto drzava i policija cute o napadima migranata na gradjane Srbije ??? Jel to neko naredjenje iz Brisela kako bi se pospesila kolonizacija Srbije stotinama hiljada i milionima migranata da bi se promenio etnicki sastav Srbije??? Neko od politacara rece pre neki mesec da je lako resiti belu kugu u Srbiji treba je jednostavno naseliti migrantima. Dakle ocigledno zapad ima neki plan za kolonizaciju Srbije. Obzirom da je kolonizacija evrope i Srbije sa migrantima sa istoka sorosev projekat onda mi je jasno zasto se u drzavi nesme govoriti o silovanjima i nasiljima koje cine migranti po Serbiji. Evo dokaz:

ma jok, dobijamo po svakom migrantu kintu a srpkinje neg cuvaju dupe.Srbija je inaksirala skoro 50 miliona evra u prvom migantskom talasu

Nije mi jasno od kuda odjednom ta averzija na isbeglice?

A kada su stizali iz Hrvatske?

Ljudi su ljudi, cak i kada nisi pravoslavni.

Kako to mislis odjednom

Jel ti znas da ekonomski migranti po definicijama UN nemaju nikakva prava ni za azil ni za status izbeglica

Samo ovi sa prostora iraka sirije i jemena koji dodju kopnom do srbije imaju prava da im se pomogne jer su iz ratne zone

Kada mamlazi iz bangladesa i pakistana cepaju sami svoje pasose i nakace se na socijalu u srbiji a usput bi da siluju babe i devojcice, to treba sve pobacati u ladan Dunav

Poslednja izmena:
Jel znas ti uopste sta je izbeglica

Ti kada si dezertiro ko poslednje govance i pobego u venecuelu, NE, NISI IZBEGLICA

- - - - - - - - - -

Svi ljudi su ISTI: i beli i crni i zuti i zeleni.....

Ako su ljudi.....

Ako nisu moze biti i moje rodjeno dete - nije covek!

Naravno da nisu svi ljudi isti, da jesu ti ih prvi ne bi nabrajao kao crne zelene zute itd

Back