Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zašto drugi ljudi ne mogu vidjeti rođendanske čestitke od drugih ljudi na mom facebook profilu?
Pozdrav. Imam problem na fejs profilu. Čestitke od drugih ljudi za rodjendan su mi postavljene tako da ih samo ja mogu vidjeti. Želim da ih svi vide. Kako da ovo popravim?
Pozdrav. Imam problem na fejs profilu. Čestitke od drugih ljudi za rodjendan su mi postavljene tako da ih samo ja mogu vidjeti. Želim da ih svi vide. Kako da ovo popravim?
Udju u podesavanja profila,tamo bi trebala da bude opcija da svi vide sta je objavljeno na tvom zidu (profilu). Polako proveri podesavanja privatnosti (mislim da je tu).
Udju u podesavanja profila,tamo bi trebala da bude opcija da svi vide sta je objavljeno na tvom zidu (profilu). Polako proveri podesavanja privatnosti (mislim da je tu).
To je ranije bilo prosto podesiti, sad su zamrsili kao da podesavas deo arhive Pentagona. A svakih par meseci im neko hakuje bazu podataka . Dobro je da si resio, uzivaj! I svrati jos koji put ovamo, ne samo kad imas problem