Zašto devojke ne vole usamljenike?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
"You don't wanna get mixed up with a guy like me. I'm a loner, Dottie. A rebel."

Da li devojke/žene izbegavaju usamljenike?
Radije bi bile sa nekim ko je oženjen ili u je u vezi nego sa nekim za kog važi da je loner...

Zaključe li da je neko osobenjak, vuk samotnjak, nedruštven i povučen odmah ga precrtaju i ignorišu.

Da li su stvari crno-bele, da li usamljenici ne vrede ni pišljiva boba pa ih u startu treba precrtati?

Kako to da je povučenost postala tolika mana? Maltene, postalo je prijatnije da te neko šutne u jaja nego da ti stavi do znanja da si povučen.

Ima sasvim dovoljno usamljenih međ kojima možeš birati i koji bi bili zahvalni za promenu tog stanja, šta koj moj ima da se lože na usamljenike. Ako je neko usamljenik valjda je razumno smatrati da je to njegov izbor i ne dirati ga, jer on to i ne bi trebao da želi? E sad, ako je neko previše gledao Šejna i primio se na taj imidž, valjda je svestan da to nosi i određene posledice.

"You don't wanna get mixed up with a guy like me. I'm a loner, Dottie. A rebel."

Radije bi bile sa nekim ko je oženjen ili u je u vezi nego sa nekim za kog važi da je loner...

Zaključe li da je neko osobenjak, vuk samotnjak, nedruštven i povučen odmah ga precrtaju i ignorišu.

Da li su stvari crno-bele, da li usamljenici ne vrede ni pišljiva boba pa ih u startu treba precrtati?

Kako to da je povučenost postala tolika mana? Maltene, postalo je prijatnije da te neko šutne u jaja nego da ti stavi do znanja da si povučen.

Vid ovako...
Devojke kad imaju tipa i počnu sa upoznavanjem njegovog društva (drugara) počnu da odvraćaju dečka od ovih što su solisti.
Kaže neki psiholog to je zato što solisti vode momački život bez obaveza pa ih brine ako imaju neke za kres šeme da im se tip ne druži mnogo sa tim kresadžijom bez obaveza

A ovo ako solistkinja zazire od soliste onda je veći problem kod nje :D

Razluci prvo samocu i usamljenost, tek onda moze da se pokrene tema....

Razluci prvo samocu i usamljenost, tek onda moze da se pokrene tema....

pomozi?
evo kako ja to vidim. samoća je kad je čovek sam, ona je nečiji status, opis nečije situacije, a usamljenost subjektivno stanje, kad nisi baš srećan zbog toga što si sam, odnosno usamljenost je stanje koje može pratiti samoću. usamljena osoba ima izvesnu potrebu za drugim.

a može se osetiti usamljenost i u društvu, tj kad ne postoji samoća...

Poslednja izmena:
Niko ne zeli da bude sam, to je prvo a sad zasto danas devojke ne vole kad cuju da je neko npr bio sam nekoliko godina nije mu polazilo za ruku da nadje neku one se naravno uplase da je on mozda nek cudak, da ima neki razlog sto nije imao uspeha dugo vreme i u startu ga odbacuju ma koliko im se svidjao bio interesantan i dobar...Drugi razlog je zato sto danasnje devojke zele da se dokazuju u drustvo, drugaricama svojim momkom, zele da im momak bude faca i pozeljan i da provociraju svoje drustvo i okolinu time sto je on pozeljan i nikad nije bio sam, zele da je doticni izdigne u drustvu, da joj se drugarice dive i budu ljubomorne a ako je dugo vremena neko sam odmah znaju da to ne moze da imaju...

Poslednja izmena:
Samoca je stvar izbora i bitna je za psiholosku ravnotezu pojedinca. Covek mora provoditi vreme sam sa sobom, kako bi razumeo sebe, svoje potrebe, zelje...Dok je usamljenost osecaj da smo sami, tuzni i moze dovesti do otudjenosti.
Razlozi za usamljenost mogu biti mnogobrojni..od depresije, stidljivosti, raskida ljubavne veze, niskog samopostovanja, suvise vremena se provodi za racunarom..itd...

Nikada ne bih bila sa muskarcem koji je ozenjen, u vezi. Sa usamljenim mozda, ako je voljan resiti svoje probleme. A muskarac koji ume biti sam, ima kod mene veliki plus.

Niko ne zeli da bude sam, to je prvo a sad zasto danas devojke ne vole kad cuju da je neko npr bio sam nekoliko godina nije mu polazilo za ruku da nadje neku one se naravno uplase da je on mozda nek cudak, da ima neki razlog sto nije imao uspeha dugo vreme i u startu ga odbacuju ma koliko im se svidjao bio interesantan i dobar...Drugi razlog je zato sto danasnje devojke zele da se dokazuju u drustvo, drugaricama svojim momkom, zele da im momak bude faca i pozeljan i da provociraju svoje drustvo i okolinu time sto je on pozeljan i nikad nije bio sam, zele da je doticni izdigne u drustvu, da joj se drugarice dive i budu ljubomorne a ako je dugo vremena neko sam odmah znaju da to ne moze da imaju...

Nije tacno da ne vole i nema smisla generalizovati. Prosto moras naci sebi slicnu. Najiskrenije - soleru pruzim sansu, frajer koji je namenjao bezbroj zena u startu otpada.

Poslednja izmena:
Samoca je stvar izbora i bitna je za psiholosku ravnotezu pojedinca. Covek mora provoditi vreme sam sa sobom, kako bi razumeo sebe, svoje potrebe, zelje...Dok je usamljenost osecaj da smo sami, tuzni i moze dovesti do otudjenosti.
Razlozi za usamljenost mogu biti mnogobrojni..od depresije, stidljivosti, raskida ljubavne veze, niskog samopostovanja, suvise vremena se provodi za racunarom..itd...

Nikada ne bih bila sa muskarcem koji je ozenjen, u vezi. Sa usamljenim mozda, ako je voljan resiti svoje probleme. A muskarac koji ume biti sam, ima kod mene veliki plus.

Nije tacno da ne vole i nema smisla generalizovati. Prosto moras naci sebi slicnu. Najiskrenije - soleru pruzim sansu, frajer koji je namenjao bezbroj zena u startu otpada.

E da zaboravih da napisem svaka cast izuzetcima, a osecam ja svo vreme nesto sam zaboravio nesto mi fali u ovaj moj kmentar:D

Potpisujem>3<

Zato sto su one u mraku i treba im neko da ih izbavi iz njega..malo je onih koje ce pre ici u prirodu nego po kaficima

Тужно, али истинито. Осим кафића и кафенисања у кућној варијанти, већина и не зна за дружења и окупљања на другом месту. То важи и за жене и за мушкарце, свима данас треба публика.

Jednostavno sa takvim tipovima nema perspektive .
To nisu porodicni ljudi koji mashtaju o porodici , kuci sa puno dece , porodicnim vezama itd ...
Da se ne zaboravi , zena koliko mlada bila i koliko god se misli da joj je stalo samo do zezanja u vezama sa mushkarcima ... u svakom mushkarcu potsvesno vidi buduceg pater familiaes , to jest muza .
Neko rece da i ozenjeni su bolja prilika . Pa da , ozenjen moze da se razvede i sve da bude OK ..., ali ovi samotnjaci koliko da su slobodni, isto toliko ne zele da se vezu ukoliko uopshte i nabace sebi neku devojku ...

Ako nije Nikola Tesla onda je obican ludak, i nikad ne znas kad ce da mu pregori zica u glavi i pobije pola komsiluka :eek:

Ovo podebljano se skroz ne uklapa u ostali deo teme, ako neko nema devojku/zenu ne znaci da je cudak, povucen, osobenjak itd.

Evo našeg heroja...

tumblr_lkgrxuiJKW1qa13pr.jpg

“I can’t relate to 99% of humanity.” - Seymour in Ghost World.

volim ali oni umeju bash da te zeznu, mada meni su ok ali posto se i sama tako ponasam, mada usamljenicima padaju zlobe na pamet koje inace ne padaju???
mogu da zeznem ali ni nemam prilike. a pogotovo kad se cuti jaooooooo neprijatno
ne znam ima taj neki misticizam i skloni su svrljanju nemaju neku odgovornost u vezi to treba znati
a ima dosta i zena usamljenika, i jedan od poligona da se to trazi je neko anonimno sajber mesto npr mirc koji je idalje aktivan??? krstaice npr
samo treba nesto da se pazi ali idi ipak u drustvo neko de te nece smetati mada kao da sam mrtva, ovo je prevrsilo svaku meru

Jednostavno sa takvim tipovima nema perspektive .
To nisu porodicni ljudi koji mashtaju o porodici , kuci sa puno dece , porodicnim vezama itd ...
Da se ne zaboravi , zena koliko mlada bila i koliko god se misli da joj je stalo samo do zezanja u vezama sa mushkarcima ... u svakom mushkarcu potsvesno vidi buduceg pater familiaes , to jest muza .
Neko rece da i ozenjeni su bolja prilika . Pa da , ozenjen moze da se razvede i sve da bude OK ..., ali ovi samotnjaci koliko da su slobodni, isto toliko ne zele da se vezu ukoliko uopshte i nabace sebi neku devojku ...

ma dobro to je sve neko teoretisanje u prazno ali ima i povucenih ljudi sa porodicama, a i svaki usamljenik ima bar po nekog drugara i mora nesto da radi
znaci nije da nema porodice nikako

volim ali oni umeju bash da te zeznu, mada meni su ok ali posto se i sama tako ponasam, mada usamljenicima padaju zlobe na pamet koje inace ne padaju???
mogu da zeznem ali ni nemam prilike. a pogotovo kad se cuti jaooooooo neprijatno
ne znam ima taj neki misticizam i skloni su svrljanju nemaju neku odgovornost u vezi to treba znati
a ima dosta i zena usamljenika, i jedan od poligona da se to trazi je neko anonimno sajber mesto npr mirc koji je idalje aktivan??? krstaice npr
samo treba nesto da se pazi ali idi ipak u drustvo neko de te nece smetati mada kao da sam mrtva, ovo je prevrsilo svaku meru

pravi usamljenik postanes kad pocnes da prepoznajes sebi slicne i ono da si tako nekako ... :eek:
dok patis za grupom jos nisi tako da se odluci?!?!?!?
a kad postanes da li ima nazad?
i treba da se ima kontakt s nekom grupom i dalje ovako nije dobro. usamljenici onda vise ne osecaju nego traze put i nacin za nesto tako da moraju postati malo i bezdusni. mada mozes se druziti i s nekim drustvenjakom koji mora biti dobricina a. jedino kad si u skripcu nema ko da te pridrzi. mozes i kod psihica ako je ekstremno

Poslednja izmena:
Pa ne mozes bas da podelis muskarce na ozenjene i na usamljenike... :)
Imala sam jednog decka koji nije imao ni prijatelje ni prijateljice a i sa porodicom je jedva pricao. Bilo je uzas. Zvao me 15x na dan i histerisao svaki put kad bi otisla na kafu sa drugaricom- kako bi to vreme mogla da provedem i sa njim. A moje drustvo mu se isto nije dopalo, hteo je stalno da budemo sami. Naravno nisam mogla da budem u takvoj vezi, ipak je bitno imati neko drustvo nije ljubav sve.
Ali sad sam sa drugacijom osobom... puno vremena provedemo sami, ali pored toga ponekad izadjemo i sa drustvom, a ponekad ja ceo dan/celu noc provedem sa mojim prijateljima, a on sa svojima.. ipak je bitno da muskarac ima socijalan zivot i pored veze. Bar meni. Tako da nije sve crno belo.

Poslednja izmena:
Pa postao mi je prijatelj i osecala sam se lepo u njegovom drustvu. Pored toga imali smo ista interesovanja. Dok nismo bili u vezi, kad bi mu rekla da cu da izadjem negde i on bi se cesto tamo pojavio - pa je delovao kao dovoljno drustvena osoba. Imao je nekog druga s kojim sam videla da je par puta izasao, ali posle kad smo vec bili u vezi sam skontala da on bas i nema prijatelje a sa njim je izlazio u grad tih par puta samo da se ne bi pojavio sam.

Back