Iz licnog iskustva. Primetio sam da devojke ne vole muske vage. Moze li mi par dama objasniti zasto? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz licnog iskustva. Primetio sam da devojke ne vole muske vage. Moze li mi par dama objasniti zasto?![]()
Sa zadovoljstvom!Zato sto su samozivi egoisti kojima je obraz djon i idu preko leseva da postignu sta zele(ovo mislim u negativnom smislu),povredjujci najrodjenije i ne mareci za njihovo postojanje.
ne mogu ti objasniti zasto zato sto poznajem par muskih vaga koji su mi jako dragi, volim ih.
Iz licnog iskustva. Primetio sam da devojke ne vole muske vage. Moze li mi par dama objasniti zasto?![]()
Nisi bio u situaciji,otkacio bi porodicu na keca.
a bogumi ne znam shta tvojoj vagi fali
vichu mi zenske..."sloki,zivotinjo...oplodi me.uzni me,naj!!"
mozda ti venera nije u konjunkcji sa ostalim konstalacijama pa remeti balans sa transcendentnom egzistencijom![]()
jes vala,ja sam vaga i nijedna mi se nije javila za snošaj već danima...
Pa da klasika ili mucis devojku(zenu) a pomazes majci ili obrnuto nema tu trece.OOOOO bio sam. Majka mi se povredila, nije zena mogla do wc-a da ode bez moje pomoci. Ja sam kuvao, cistio. Budila me je svaki put kada treba nesto. Mogao sam samo da se spakujem i ostavim je. TJ. odem kod oca. Mislim da je samo fer pomoci svojoj familiji, Ipak su me oni odgajili. Toliko im dugujem......
- - - - - - - - - -
Pa bogami kada imas 6 planeta u skorpiji kao ja......ne treba se pitati sta nije u redu... XDDD
Pa da klasika ili mucis devojku(zenu) a pomazes majci ili obrnuto nema tu trece.
mora da su dobriceIz licnog iskustva. Primetio sam da devojke ne vole muske vage. Moze li mi par dama objasniti zasto?![]()
Vagice <3
( ev jedan tinejdzerski komentarcic).
No salu na stranu, meni su vage uvek prijale, i muske i zenske. Na prvu loptu vage predosetim...
Jes da su cesto pomalo na ' Piskicu kakicu' stranu, cas im dune vako, cas onako, 'e aj radimo ovo al mozda ce mi se za dva sata raditi nesto drugo hehehe sto sam spontan, bas je spontano super jel da ( NE NIJE)' sto mog Saturna u 1 polju uzasava ali za mene fatalni znak.