Zasto deca mladja od 10 godina snimaju YouTube klipove?

Opet roditelji ne paze,sta im deca rade,a nekima je to smesno,pa iako vidi to ko zna koliko miliona ljudi,misle da je to zanimljivo.Dete od 7 do 10 godina tesko da imaju veze s tim,jer ih roditelji slikaju i postavljaju to na FB ili YT.najveca glupost danasnjice.Za stariju decu,retko ko i vodi racuna,koliko provode i sta rade na Fejsu i na Tubu.

zato sto roditelji prave retarde od svoje dece

andjo, ti i ja nikad nećemo slikavati decu ispred poslastičarnice, ispred fontane, ispred autobuske stanice...
mi ćemo našu decu jedno 12-16 komada, pa koje pretekne, vaspitati u tradicionalnom duhu
nemam nameru da mi se emotivna ušteda na parama vrati kao bumerang da imam egocentričnog idiota

isto je to kao sto su nas snimali fotoaparatom i drzali slike u albumima

Grešiš.
Za fotoaparate si morao da plaćaš razvijanje svake slike pa si morao da razmisliš koja ti valja.
A danas je pravljenje mobilnih filmova besplatno što je idealna cena za gologuziju.
Još gore, moderna tehnologija ti dozvoljava da vidiš rezultat odmah na licu mesta pa se postupak kreveljanja ponavlja.

Zamisli na šta bi to ličilo da su mene slikavali svaki iebeni dan u toku prvih 6 meseci života?
Čini mi se da imam tri nudističke maloletničke fotke bez mog znanja i odobrenja i spreman sam da tužim izvršioce bez obzira na rodne veze... :lol:

- - - - - - - - - -

Zato što imaju više mobilnih telefona u kući nego knjiga.

pa sad... to je većinski deo naroda...

- - - - - - - - - -

čak sam nabedjen da roditelji koji ovo rade neće učestvovati na ovoj temi :kafa:

da ali je ušteda kad napraviš iljadu fotki zadjabe i 120 filmova
koje ćeš gledaš sa detetom kada se oženi i kad dobješ unuke

- - - - - - - - - -

razlika je samo u tome što si onda imao neku uspomenu a sada praviš egocentričnog debila koji ni za živu glavu ne sme da prizna da za dalje od besplatnih filmova nema.
onda je postojalo neko zadovoljstvo sa jednom slikom a danas nema ni posle 2345 komada...

da ali je ušteda kad napraviš iljadu fotki zadjabe i 120 filmova
koje ćeš gledaš sa detetom kada se oženi i kad dobješ unuke

- - - - - - - - - -

razlika je samo u tome što si onda imao neku uspomenu a sada praviš egocentričnog debila koji ni za živu glavu ne sme da prizna da za dalje od besplatnih filmova nema.
onda je postojalo neko zadovoljstvo sa jednom slikom a danas nema ni posle 2345 komada...

И на крају те слике се пакују у албум неког психопате

Zasto onda premijer Vucic i IT strucnjaci u Srbiji ne podrzavaju ovo, jer nisam cuo da se iko oglasio ako je ovo ovoliko unosno i ako se zaradjuje novac?
Valjda je bolje da snimam sebe kako se kreveljim i glupiram, nego da radim kod privatnika za 20.000din!?

za 5 sekundi je zaradio 3 srpske plate, posto ima preko 65.000 pregleda = 650$

- - - - - - - - - -

opa Djurdjo... stiglo do 18M pregleda...
teta Ceco, teta Ceco, jel može meni neki evrić - linkovao sam spotova i spotova po Politikinoj Kafanici...
smučih se i Bogu i narodu
eno idi prelistaj stranice... sve ti ja postavljao...
:D

U Americi postoji nekoliko miliona osoba sa invalididetom i prekomerene tezine od oko 300kg
Njihov zivot je sveden a sedu pored racunara i dan i noc, i na njima ovakvi kreteni koji prave budalu od sebe zarad novca, jer YouTube finansira preko 100.000 sub-a i preko 100.000 pregleda dobro! bas dobro!

znaci za YouTube ti ne treba nikakvo znanje, samo kamera i da uploudujes klipove, evo i ovaj poceo da dobija pare!

Back