Zašto čovek koji stoji iza svojih stavova i ne piše ništa zabranjeno treba da krije svoju IP adresu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.393
Zašto čovek koji stoji iza svojih stavova i ne piše ništa zabranjeno treba da krije svoju IP adresu?

1749056410879.png

Zato sto ima idiota koji imaju moc i kojima smeta istina i oni imaju nacine na koje ce maltretirati postenu osobu sa ispravnim stavovima.
Dal pretecim pozivima, otpustanjem sa posla, slanjem kriminalaca, laznim prijavama - to sam cuo da sns radi ne znam dal ima jos nesto.

Zato sto ima idiota koji imaju moc i kojima smeta istina i oni imaju nacine na koje ce maltretirati postenu osobu sa ispravnim stavovima.
Dal pretecim pozivima, otpustanjem sa posla, slanjem kriminalaca, laznim prijavama - to sam cuo da sns radi ne znam dal ima jos nesto.
Reč je o IP adresi. Niko ne traži ime, prezime, fizičku adresu. Samo da napomenem da vaše IP adrese vide samo admini. Modovi ovakvi kao ja ne.

Pogledajte prilog 1737924

Како човек усмери све фондове из кредита у своје буразерске фирме и подели само на 1 000 000

и онда тврди да тих 1 000 000 ће да купи услуге од других 5 000 000 ..па су уствари паре за свих 6 000 000

Да ли људи који мисле да је то праведно поштено и нормално ...да не види се очигледна превара

Замислите да ви одете у банку ...позајмите паре..све паре дате своме детету ....и петоро туђе деце ради за то једно ваше дете ...

...а кредит после тога отплаћује сво шесторо деце

Ето то ради Александа Вужић и њих 1 000 000

Троше кредите на своја кола своје куће своје фабрике а онда 'запошљавају' осталих 5 000 000

Лаж Александра Вућића је очигледна ... Све сам себи допушта јер се дере и урла ....

Фуј на оних 1 000 000 ... фуј на оних 5 000 000 ...што већ једном кажу лудаку да је лудак ..да кажу лажову да је лажов

Убили су згазили девојку .. и пустили убицу који сада има дете

Докле је све ово дошло да се људи морају крити а да убице иду уздигнутога чела и слободно

На основиу профита је купио лиценцу за убијање

Чему ваша идијотска пропаганда овде по форумима ..Па зар стварно мислите да је свет пун глупача и будала

Зар стварно мислите да ћете оружјем или другим методама задржати себе на сигурном

Зар стварно мисле да их 'мрзе' ...јер су 'успешни'

Престаните подражавати овај свет лажи лопова и убица

Погледајте ту беживотну руку коју убацују у врећу

Стидите се

И неко прича да су Срби предет мрже Албанаца Бугара Румуна ..ко зна кога

Погледајте шта је у Србији некажњено

Србија је земља убица лажова и профитера, а ви скупљате лешеве за њих

2101364_orig.jpg
264158264auto107190798447894auto8530891647348377365auton.jpg

Poslednja izmena:
Ali može relativno lako i to da nađe
Naravno da cyber policija srpskog MUP-a moze lako da dodje do IP adresa forumasa, odu do ul.29.novembra (ili kako se zadnjih 30-tak godina vec zove), pokucaju tamo na 6-ti sprat u odredjenoj zgradi, otvori im vrata @tab503 , zaskoce ga, uvrnu mu ruku, nalupaju shamare, eventualno upotrebe drsku od metle ( nagradno pitanje, sta ce im?) i on im rado da administratorska ovlascenja (ako mu vec nije ostao otvoren administratorski profil dok je ustajao da vidi ko mu zvoni na vrata pa pandur moze samo da izmeni shifru na vec ulogovanom nalogu).

Onda panduri mogu da vide IP adrese i na taj nacin preko provajdera saznaju ko je Sensei, ko Soradze, ko Tihi (dobro, za njega vec znaju ko je), mario80 (i za njega znaju ko je jer ih uredno snabdeva svercovanom robom), prvepruge (opss, njega mogu da uhvate za onu stvar jer pise sa virtual IP adrese/servera na drugom kontinentu te ne mogu da znaju tko je)...

Pa jel onda pametno imati VPN? Jeste, no za pisanje na ovom forumu mozda i nije jer ja verujem da je nas @tab503 cvrst momak, njega nece slomiti ni uvrtanje ruku, ni sljage, ni drska od metle... jedino ako se ne zayebe pa ustane da otvori ta vrata a da se nije izlogovao sa svog naloga.

Poslednja izmena:
Ne postoji nijedan valjan razlog da ne krije svoju ip adresu....

Vreme je sodome i gomore, ali se vi jos uvek zaebavate da nije...ali jeste.....

A vrlo uskoro krece obracun, verujte mi da se ja pitam obracuna ne bi bilo , ali vidim sta dolazi....a ne mora da se nervirate, uskoro cete i vi... i nema veze sa Rusijom...
Sto si bre sisa Gojko druze? Podeli unapred informaciju sa drugarima sa foruma.

Svi što ovde pišu su sitne ribe pljuckavice što se vlasti tiče. Oni ovde gledaju samo da vide opšte raspoloženje u narodu.
Forumi u 2025, i govorimo globalno, imaju prilično slab odziv i uticaj pošto su kao forma interakcije i komunikacije prilično zastareli. To što mi volimo i komotnije nam je, to je stvar naših preferencija. Suštinski je malog uticaja na šire društvo jer dopire do malog broja ljudi. Mi smo dinosaurusi u tom smislu.
Sa druge strane na društvenim mrežama se vode kampanje, dobijaju i gube izbori, organizuju revolucije...

Ni jedan jedini forum ne moze da pridje fejsbuku, instagramu i društvenim mrežama po uticaju na masu. A ceo internet ne može da pridje Pinku i RTS-u koji burgijaju po direktivi ubedljivo ispred svih. Pa da li ste svesni koliko je brojna i retardirana publika Pinka i RTS-a? To su najveći dinosaurusi u našem društvu.

Poslednja izmena:

Back