- Poruka
- 30.598
Pa neće, čitaj malo breПа, каће тај штрајк?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neće, čitaj malo breПа, каће тај штрајк?
Pa neće, čitaj malo breeto, radosna vest u petak 13.
![]()
realno.Da l smešno, il tužno..
Amerika i Srbija, realnorealno.
Ali on izvrsi harikiri kad mu ucenici padnu na prijemnom .. e prc...
ovde bi se i harikiri osudioAli on izvrsi harikiri kad mu ucenici padnu na prijemnom .. e prc...
Je l ti ko pao na prijemnom ?Ali on izvrsi harikiri kad mu ucenici padnu na prijemnom .. e prc...
100% direktora je u sns sekti. Za ovo ne mogu da budu krivi nastavnici i profesori.
sns direktor verovatno da. Ali tu ide odgovor "pa sta" ?kako mozes tvrditi da direktor ili neko drugi ne uzima procenat?
aha , to bas tako idesns direktor verovatno da. Ali tu ide odgovor "pa sta" ?
I gotova rasprava.
Sad samo još to da pokažete tako što nećete drkati učenike koji nemaju udžbenike....Još jedna vrlo raširena zabluda je da uzimamo novac od izdavača udžbenika...više mi je glupo da po ko zna koji ponavljam da apsolutno nikakve koristi nemamo od toga još imam i dodatnu administraciju vezanu za nabavku udžbenika.
Nije, nego mnogo smaraš brate.Pa vidis da retko ko moze da razume vise od 4 recenice u nizu....?
Lekcija treba da se sastoji od tri bloka po 4 recenice tj ukupno 12....i svaka kao u bibliji da bude oznacena brojevima, 1.1 1.2 itd itd....i opala, eto zasto je sve na kraju kao i na pocetku pre 2 hiljade godina..
Meni pre nekog vremena bilo nesto sumnjivo i pocnem da sastavljam recenice ljudima , do 2, 3 recenice, ali da obracam paznju koje reci su u recenici , a ne koji je smisao...i skontam da ljudi obrate paznju na reci a ostatak recenog ektrapoliraji , tj nagadjaju..kao da nisu culi..
Prvo sam se sreo sa tim kod ovih sto piju lekove protiv depresije, oni kao da cuju svaku desetu rec...a onda sam video i kod ostalih..
Jesi li čuo,ikada , da je neki nastavnik nekog maltretirao jer nema udžbenik koji je propisalo nastavničko veće već ima neki drugi sa istim lekcijama ?Sad samo još to da pokažete tako što nećete drkati učenike koji nemaju udžbenike....![]()
Naravno.Jesi li čuo,ikada , da je neki nastavnik nekog maltretirao jer nema udžbenik koji je propisalo nastavničko veće već ima neki drugi sa istim lekcijama ?