Kad slusam kako pricaju Britanci, primjecujem narociti akcenat a kad pjevaju, ne razlikujem ih od Amerikanaca.
O cemu se radi?
O cemu se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad slusam kako pricaju Britanci, primjecujem narociti akcenat a kad pjevaju, ne razlikujem ih od Amerikanaca.
O cemu se radi?
Jel to toliki tabu? Britanci kad medjusobno raxgovaraju, ne mogu ih razumit. Kad pjeva Robert Plant ili Ian Gillan, svaku rijec im mogu razumit.udario si gde se ne sme....i ja sam to primetio, al se nisam baš odvažio da i javno to izgovorim!
Jel to toliki tabu? Britanci kad medjusobno raxgovaraju, ne mogu ih razumit. Kad pjeva Robert Plant ili Ian Gillan, svaku rijec im mogu razumit.
Drugačije se akcentuje kada se peva nego kada se govori, ali se akcenat itekako čuje u pevanju. Toliko se čuje da meni nekad zasmeta recimo kada Danci ili Šveđani pevaju na engleskom.Jel to toliki tabu? Britanci kad medjusobno raxgovaraju, ne mogu ih razumit. Kad pjeva Robert Plant ili Ian Gillan, svaku rijec im mogu razumit.
Hvala tiIma lily allen ima blur ima morrisey ima the farm ima happy mondays