Zasto bi se muskarci razvodili?

To sto pricas vise je sta se oseti da ce da prodje ili ne.
Ima i do toga kakav je seks u glavi....Zao mi je ali veza bez seksa u glavu je bljutava danasnjim zenama, one obozavaju bar delic seksa u glavu , naravno i one to rade tebi...
Ali ta ebacina u glavu je obavezni deo svake veze.
To nije borba za svoje zelje, nego za svoj prostor....cista zloupotreba u vezi , ali je obavezna danas.
Pogledaj samo koliko lazi se ovde pise o vezama, jasno ti je da svi ti ljudi i devojke traze seks u glavu i zato su takve i price koje pricaju..
Njima nece biti ni jasno ni prihvatljivo neko vezivanje a da nema tog seksa u glavu...

Ono sto ti nudis je ocigledno seks u glavu koji ti je prirodan, ili si pokupio od roditelja ili kroz druzenje sa zenama u toku svog razvoja, u tinejdz dobu i to ti lezi...
Sve dok je tvoje tinejdz doba u skladu sa trenutnim modelom MZ odnosa, to ce ici.
Onog trenutka kad se to promeni , nece biti vise uskladjeno , nemoj da mislis da je to svevremenska uskladjenost...nije..
Секс у глави и секс у главу су две категорије. Шта ја нудим? Однос двоје људи мушког и женског пола није понуда и потражња као на пијаци, већ категорија коју не разумете. Тинејџ доба кажете? Па добро, можда сам заостао у развоју и ништа не знам о животу, али барем не мрзим женски пол то се да осетити. Ако се има чим.

Svi ozenjeni , mozda je u tome fora...ako izadje spisak, svi moraju da objasnjavaju kako im se omaklo zbog drugih, kako je bilo jadno da su oni jedini van tog spiska i tako te price...
Nije lako biti jedini koji nije na spisku...
О јадницима који своје емоционалне и сличне проблеме морају решавати преко таблоида или још горе на Суду, имам јако занимљиво мишљење које би ми гарант обрисали.

Isto se desava i u Srbiji.....zato je tema i postavljena...
Koliko je potrebno ili bitno bas regulisati status da je azuran...?

Ne samo kako su drugi protumacili temu , da li se zeniti uopste, nego kad si ozenjen da li se razvoditi uopste, ako nema opasnosti od zloupotrebe potpisa , ovlascenja i slicnog....

Reakcija bar nekog procenta a ja mislim da je dvocifren, muskaraca u Srbiji je neka izadjem na listu od tih 15 muskaraca koji su je bas te nedelje zveknuli....to nece uticati na moj brak, cak i kad je funkcionalan, tj ne samo formalan...nego funkcionalan, ziv, vazeci , emotivan, veza...

Sad ti meni izvuci zakljucak , da li to ima veze sa temom ako je tema, sta raditi ako je mrtav brak a postoji na papiru , da li ga likvidirati ili ostaviti da postoji na papiru...
Ako imam primer gde ne smeta zivucem braku jer su svi muskarci tako radili , opravdanje....

Uplakana-devojkaporodiliste.jpg

Ova je prava hajducica, moze slobodno da izjavi , ebala sam im sve po spisku u opstini.....

Ima u zenskim studijama jedna sporedna poslovica ali aktuelna kod nas mozda jos i sada..

Colour your attitude with gratitude...
Oboji svoje ponasanje sa zahvalnoscu.....(i nikad ne radi ono sto drugi ocekuju od tebe, vrlo vazan nastavak....)

U nekim slucajevima takav stav je cista pi.zda sto bi rekli muskarci, ali je vrlo efikasan stav kad se dosledno drzi...
Medjutim, u zenskim studijama su odustali od ovog principa smatraju ga previse poniznim za ravnopravnost izmedju polova...

Ali mozda je sada vreme da muskarci usvoje taj isti stav, znam neke koji su usvojili i dobro im ide...
Uvek imaju reci zahvalnosti , ali ni za milimetar ne odstupaju od svojih zelja..

Medjutim, u zenskim studijama su odustali od ovog principa smatraju ga previse poniznim za ravnopravnost izmedju polova...
Kakve zenske studije? Mislis li da zene isto ovako kao ti teoretisu o musko - zenskim odnosima sa stanovista ljutih neprijatelja?

Uvek imaju reci zahvalnosti , ali ni za milimetar ne odstupaju od svojih zelja..
To je valjda stvar vaspitanja i licnosti a ne neke strategije. Da, budi zahvalan ako imas za sta da budes. Drugi deo je odlika dece, da se od svojih stavova ne odstupa ni po koju cenu.
Ali zivot tako ne funcionise..... Mozda bi i znao kada bi izasao iz te ljusture i realno pogledao svet oko sebe. Nisu svi dobri ali nisu ni svi losi, nevezano za pol.

Back