Zasto bas ja..ponovo..ponovo..

tiportoinafrica

Zainteresovan član
Poruka
167
Dragi moji, nije mi namjera da zatrpavam forum nekim glupim pitanjima ali se neki 'obrasci' ponasanja suprotnog pola ponavljaju u mom zivotu. Ja sam uspjesna u onome sto radim, pricam nekoliko jezika, puno putujem, lijepo izgledam i kazu da sam sarmantna:) Dobijam poprilicno paznje od suprotnog pola ali- prethodna dva momka su me ostavila i poslednji muskarac sa kojim sam bila (neka avantura recimo)- opet me ostavlja..sve se svodi na to da sam ja mnogo, da sam emotivno jako zahtjevna, da dajem mnogo paznje i vremena, da im dajem previse znacaja u zivotu, da sam isuvise romanticna..drugih zamjerki nema (mislim na intimni zivot i mentalne slicnosti,razgovor itd)

I sad sam bas bezveze..ne znam kako da se opet postavim, kako da ne budem ono sto jesam i sto osjecam. Moje drugarice imaju veze, ako ne i brakove..a ja, ponovo sama..ma slatka, ma pametna, ma privlacna..a sama.

Ono za cime najvise ceznem jeste neko da me voli..i da to pokaze..i da imamo mir, zajedno.

Ovo sam ja i zahvalna bih bila onima koji odvoje malo vremena da protumace moj horoskop i/ili eventualno daju neki savjet iz licnog iskustva. Muskarci do sad su bili- bik, jarac i djevica.

puno hvala xxx

Planetary positions
planet sign degree motion
Sun Cancer 6°01'24 in house 11 direct
Moon Aquarius 8°13'41 in house 6 direct
Mercury Gemini 22°51'04 in house 11 direct
Venus Leo 20°48'07 in house 1 direct
Mars Gemini 29°19'13 in house 11 direct
Jupiter Sagittarius 2°29'18 in house 4 retrograde
Saturn Libra 27°43'52 in house 3 stationary (D)
Uranus Sagittarius 5°56'03 in house 4 retrograde
Neptune Sagittarius 27°37'39 in house 5 retrograde
Pluto Libra 26°44'04 in house 3 retrograde
True Node Gemini 25°04'36 in house 11 retrograde

House positions (Placidus)
Ascendant Leo 18°05'46
2nd House Virgo 9°20'45
3rd House Libra 5°44'41
Imum Coeli Scorpio 8°20'36
5th House Sagittarius 14°41'59
6th House Capricorn 18°54'33
Descendant Aquarius 18°05'46
8th House Pisces 9°20'45
9th House Aries 5°44'41
Medium Coeli Taurus 8°20'36
11th House Gemini 14°41'59
12th House Cancer 18°54'33

Major aspects
Sun Quincunx Moon 2°12
Sun Conjunction Mars 6°42
Sun Quincunx Uranus 0°05
Moon Sextile Jupiter 5°44
Moon Sextile Uranus 2°18
Mercury Sextile Venus 2°03
Mercury Trine Saturn 4°53
Mercury Opposition Neptune 4°47
Mercury Trine Pluto 3°53
Mercury Sextile Ascendant 4°45
Venus Sextile Pluto 5°56
Venus Conjunction Ascendant 2°42
Mars Trine Saturn 1°35
Mars Opposition Neptune 1°42
Mars Trine Pluto 2°35
Jupiter Conjunction Uranus 3°27
Saturn Sextile Neptune 0°06
Saturn Conjunction Pluto 1°00
Neptune Sextile Pluto 0°54

U astrologiju se ne razumijem, ali se u žene razumijem... nemoj da se ljutiš, ali mislim da si ti (po ovome što si rekla) "komplikovana"... mislim da ne znaš šta hoćeš i mislim (pazi sad dobro) da NISI NIKADA BILA PRAVO ZALJUBLJENA I PRAVO VOLJELA... jer da jesi ne bi ovako pričala... ja lijepa pametna ble, bla, a sama... ostavljaju me svi... ne bih baš rekao po stilu pisanja da si neka klinka, da jesi to bi se moglo razumjeti... vidi se da si inteligentna i obrazovana, ali ti je (možda) emotivna inteligencija nerazvijena...

Interesuje me kako shvataš muškarce, da li kao "bića" kao što si i ti ili kao neke vanzemaljce? Naravno, očekujem iskren odgovor, ako želiš naravno, a ne neko sad foliranje i prenemaganje...

Oprosti ako sam bio malo grub... i pozdrav od Svarožića! ;)

ovo lijepa , pametna blahblah...je samo da kazem da imam te neke 'formalne' stvari na mjestu..znam da se u to covjek ne zaljubljuje..ali to prvo privuce...

Mislim da jesam voljela...i u principu znam sta hocu..i jesam komplikovana..priznajem- mnogo dajem i mnogo ocekuje,. nemam problema sa debatom- mozes mi postaviti konkretna pitanja..mozda pomogne da nesto promijenim:)

ovo lijepa , pametna blahblah...je samo da kazem da imam te neke 'formalne' stvari na mjestu..znam da se u to covjek ne zaljubljuje..ali to prvo privuce...

Mislim da jesam voljela...i u principu znam sta hocu..i jesam komplikovana..priznajem- mnogo dajem i mnogo ocekuje,. nemam problema sa debatom- mozes mi postaviti konkretna pitanja..mozda pomogne da nesto promijenim:)

Čim misliš, znači da nisi... nije da ti ja sad nešto pametujem ili ubijeđujem te... nego znam po sebi... i ja sam nekada "mislio" da sam volio, ali onda kad me opalilo bio sam SIGURAN...

Ovo je tema koja kada bih napisao knjigu od 500 stranica ne bih vjerovatno ni načeo temu... nema nekog klasičnog recepta...

Ovo što kažeš "znam šta hoću", ja ne mogu da shvatim... ja nikada nisam "znao šta hoću"... ne znam, možda ja imam onaj tradicionalistički čip u glavi i nisam vaspitavan na materijalistički, kapitalistički "daj meni" način... ja sam tražio nešto apstraktno, nedefinisano...

Hajde mi odgovori šta misliš generalno o muškarcima i kakav si odnos imala/imaš sa ocem?

Poslednja izmena:
Milsim da je sve u zivotu lecije, neke se stvari ponavlaju sve dok se ne neuci lekcija ..mozda zato privuces slican tip muskarca..I jos jedna teorija da u zivotu privalcimo ljude slicne sebi..ako ti neka osobina smeta kod drugih mozda je sami posedujemo, pa tu treba da se menja..

Kako sto vidim Mjesec u vodolii. ti volis slobodu..pa ne dozvoljavas da te neko veze.

Inace karte ti je super, vrlo pozitivnih stvari..ne brini, Venera u 1 kucu, Sextil Venera Merkur...znaci jesi sarmantna i lepa :):):) hrazimaticna osoba .Sunce u 11 mozda treba pravog da potrazis kod nekog dobrog druga:) Genaralno vrlo pozitivna karta.

Mislim da tvoj problem je sto zelis biti slobodna , i privlacis muskarce koji izgegavaju bilo kakvo vezivanje :) neko kao ti ( rak je za stabilnu vezu ali taj mesec u vodenajku zeli slobodu :):):) Promeni to kod sebe , i ces privuci muskarca ko je spreman za trajnu vezu :)

Pozz tebi

Poslednja izmena:
Slazem se , kod zena odnos sa ocem je najbitnii..mada kod nje sunce u 11..ne bi trebalo da ima neke probleme , da je bilo u 12 ..onda bi bilo problema ovako mozda vidi oca ko najboljeg druga :):):) ( osim ako cas rodenje nije tacan ? ) Bas me zanima odgovor :):):)

Druze ti si po malo sovinista :):):) Poz tebe , al u pravu si i mi zene nekad preterujemo..ja imam Ngo za zastitu zeniskih prava :) al sad kazem da i muskarcima treba neka Ngo za zastitu muskih prava..neke zene znaju biti prave kucke ..zao mi je dobrih postenih muskarca ..mozda je sve do covjeka jing jang :):):)
Poz tebi

Poslednja izmena:
Hej! Ja i svarozic smo imali debatu na pp:)

Otac mi je super, samo da je ziv i zdrav:) Ozbiljno, uvijek smo imali dobar odnos, bas ono drugarski...

Ja jesam za stabilnu vezu jer iz nje crpim snagu..ali, tacno je da zelim slobodu- ali slobodu da zivim ono sto osjecam (u smislu ostvarivanja sopstvenog potencijala) i da mislim samo svojom glavom..inace sam jako vjerna i lojalna..

Vernero8- kako da promijenim stvari a da privucem muskarce koji su za trajnu vezu? Inace, radim za jednu internacionalnu organizaciju i recimo da moj izbor karijere nije najstabilniji buduci da nije vezan za zivot u jednoj zemlji..

hvala svima!1

nisi me razumela ok:)

Ovako ima 4 nivo rad na sebi: mentalni, emocionalni, spiritualni, fizicki.Mislim da ti moras da radis na Mentalni nivo.Pozitivne sugetsije, mediacija .Procitaj knjigi "" Moc potsvesti " Djozev Marfija..i slicne njemu..

Rad na sebi nikad nije je lak, narvno , najbitnije za pocetak je shaviti DA JE PROBLEM U TEBI , NE U DRUGE to je prvi korak ..onda menjas sebe , i sve je u redu :):):)

Ti si podznak LAV , mozda ti je teze biti malo samokriticna, al je bitno to za bilo kakvu promenu.RADI INTROSKEPKCIJU SEBE ..Mjesec u Vodolii ukazuje da je tebi lakse voljeti vise muskarca emotivno nego samo jednog..mislim da generalno voljis lude, bio je neki Jupiter mjesec poz aspekt.sve je to super..al to je altruizam ljubav, kosmpolitizam....tesko ti je voljeti samo jednog iskreno...Vodolje vole celi svejt, al u vezama imaju probleme voljeti samo jednog,,,

Zelim ti sve najlepse :)

Poslednja izmena:
kad kazes da mi je dobra karta, na cem posebno mislis- posao? Mislim, jubavni zivot do sad nije bio neki, dosta razocarenja..karijera je ok..mada nijesam ni tu zadovoljna previse..spolja djeluje mnogo bolje nego sto jeste...porodica je cool i zdravlje solidno (mada imam sklonost ka depresiji ako ne i bipolarizmu..)

Prvo sto se moze primetiti na tvoju kratu .da nemas ni jedan KVADRAT, to su teske lekcije , to su prepreke koje moramo prevazici..kod tebe je sve lagano ...sve ti lako ide u zivotu , ne moras se mnogu truditii onda predivan JUPITER konjukcija URAN, neka iznendana sreca u zivotu , uvjek te prati,,mozda angeli :) mislim pozitivna karma..Sextil Jupiter Mejsec..krasan porodicni zivot..i u karieri mislim da ni si se morala mnogo truditi sve ti lako islo ???:) Venera u 1, Sextil Venera Merkur..bog ti dao ljepotu sarm, mozes svakog da imas..mozda je karta i previse pozitivna..pa ne ulazes .u sebi, a moras ulagati da bi dobila?..I za brak ne brini 7 polje vodolija :):):) Mozda nages neku vodoliju :) Uran vladar 7 bas tu konjukciju sa Jupiterom..eto i Srecan brak.. Venera sextil pluton krasan sexulani zivot :) ljubav te moze promeniti :):):)
Imas samo opoziciju Merkura i Mars s Neptunom to daje iluzije , mozda i kad se razocaras to je zbog iluzije, pogesno vidis svtari :) Treba neka detalna analiza karte..ok Jupiter i Uran su retrogradni ...mozda neko preterivanje u uzivanjima...Retrogardni jupiter daje preispitivanje religije..si ateista ??? Mozda tebi Neptun pravi probleme :)

Ipak vrlo pozitivna karta..mozda nikad ne moras da se boris u zivotu ..ovo mu ide ko suvise dobro nije dobro :):):):)

Bog ti dao mnogu uzivaj i radi na sebe, svi moramo negde da se popravimo:):):)

Poslednja izmena:
Evo da dodam , da bas sada imas Pluton opozicija Sunce ..pripazi malo zdravlja oca ..neki problem s muskarcima ..mozda ti neko povredi ego , neki gnev, povredjenost..ali nakon toga sledi trasformacija ..bas u ovon trenuku imas jednu tezu leciju ..al sa ovoliko pozitivne karte ..mislim da ce s ipak lakse proci..ne brini

Poslednja izmena:
Ej! Tacno- dobila sam veliku lekciju u zivotu, na tezi nacin..Nekog sam mnogo voljela, povrijedio mi je i srce i ego..priznajem..Upoznala nekog novog, ko je daleko i ko kaze da ne moze na daljinu+previse smo razliciti...

Idealista jesam..zelim velike stvari i previse ocekujem i od sebe i od drugih..

U sebe ulazem mnogo i stalno..Zbog toga osjecam da mi nista nije lako doslo. ALi ipak, imam mnogo vise u svakom pogledu nego vecina drugih ljudi. Hvala Bogu.

Tacno! Osjecam da me ljubav moze promijeniti..toliko da bih bila voljna ostaviti sve sto sam do sad radila,naucila,prosla,stekla..zarad ljubavi, djece..

Iskreno se nadam da je ovako kao sto si rekla- vec sam napisala..sve ovo sto imam je super i zahvalna sam..ali nista se ne moze mjeriti sa trenutkom kad se budim na grudima onog koga volim:) znam, romanticna sam:))

da znam , to me zbunilo :) mozda uzrecica...nekako spored kartu imam osecaj da je ateista , zatoa sam pitala :)

Ne nijesam! Vjerujem u to nesto..kako god ga zvali..ne idem u crkvu redovno ali vjerujem

Kakvo bi bilo moja slaganje sa duplom djevicom? to je ovaj sto je daleko..kopka me na neki nacin

A ovaj sto mi je slomio srce je Jarac/Vaga..tako mi se cini..velika ljubav i veliko razocarenje

xx

:) " verujes u to nesto " ok :) intesentano. ..preispitivanje.. na temu religija i spiritualost..mozda previse radis na matrijalnu sveru..malo si zapostavila spiritualnu sveru ? moramo imate ramnotezu na sva nivoa da bi bili srecni...razmili i malo oko ovoga..

Duplom djevicom odgovara sa sunce u rak..ali za tvoju vodoliju to nije to :) treba da se pogleda uporedni sunce ne govori mnogu... za tebe rekla bih Vodlija, Blizanac, Rak.. :)

uuu..ne daj Boze vodoliju! oni su meni ono sto bi se reklo 'all over the place'..i nekako su mi 'fluidni'...ja volim stabilnost i red:) mada ne previse reda kao sa bikom ili jarcem..onda mi je dosadno:))

jednom su mi rekli da bi mi odgovarao strijelac ili lav...

hmm...ova djevica mi se dopada..ali sad mi kaze- mislim da smo isuvise razliciti! hahaha..kakav izgovor

pa dobar je izgovor, devicati je suvise razlicita ..al to sam ti pricala , voldolijje su tu svuda oko tebe,,zato sto " slicnosti se privlace ":) kad imam vremena pogledacu .pozz

uuu..ne daj Boze vodoliju! oni su meni ono sto bi se reklo 'all over the place'..i nekako su mi 'fluidni'...ja volim stabilnost i red:) mada ne previse reda kao sa bikom ili jarcem..onda mi je dosadno:))

jednom su mi rekli da bi mi odgovarao strijelac ili lav...

hmm...ova djevica mi se dopada..ali sad mi kaze- mislim da smo isuvise razliciti! hahaha..kakav izgovor

Back