- Poruka
- 95.555
I svi su isti .na osnovu crteža i vajarskih dela. Ima dosta sarkofaga sa uklesanim likovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I svi su isti .na osnovu crteža i vajarskih dela. Ima dosta sarkofaga sa uklesanim likovima
ni približno. Eno u uvodnom postu nekoliko a evo jošI svi su isti .
Zar se u uvodnom postu nije pisalo o Starom Egiptu , tj o ranim dinastijama ?Recimo,ovo što si postavio dole..Dakle..Svi su isti.ni približno. Eno u uvodnom postu nekoliko a evo još
Pogledajte prilog 1020488
Egipšćani pre 2000 godina
U pravu si ..Tu do 600 godine odprilike..pa i pre 2000 godina se računa u antiku
Из ког предела?A Grci? Pogledajte skulpture antičkih Grka i današnje Grke.
Upravo!Valjda zbog toga sto su danasnji Egipcani Arapski narod
Zar nisu ovo rimske freske?ni približno. Eno u uvodnom postu nekoliko a evo još
Pogledajte prilog 1020488
Egipšćani pre 2000 godina
moguće, ali našao sam ih u članku koji raspravlja kako su izgledali stari egipćani.Zar nisu ovo rimske freske?
To je tipična starorimska tehnika koja se može videti u Pompejimoguće, ali našao sam ih u članku koji raspravlja kako su izgledali stari egipćani.
to sam i ja pomislio. Sigurno je bilo egipćana i u starom RimuTo je tipična starorimska tehnika koja se može videti u Pompeji
Pošto su i oni osvajali Egipat, verovatno je neki njihov slikar radio
Слично као и са античким Египтом, који је касније семитизован, тј. данас су претежно арапски народ. Што се Грка тиче, много је крви и људи протекло просторима данашње Грчке, тако да је природно да не личе нимало на античке Грке.A Grci? Pogledajte skulpture antičkih Grka i današnje Grke.
Titula nije bila uslovljena brojem godina. Faraoni su cesto bili cak i nejac... A smrtnost u ono vreme...ccc...U muzeju u Kairu sam video kip faraona i njegove žene, navodno u prirodnoj veličini ili barem približno prirodnoj veličini. Sad sam guglao jer zaboravih im nazive - Rahotep i Nofret, staroegipatski plemići. Dosta čudne statue, realistične, a njuhova veličina mi je najviše zapala za oko. Ako je istina da su to prirodne ili približno prirodne razmere, bili su to veoma sitni ljudi. Statue su jedva preko 120cm visine.
On je prikazan sa tamnijom, crvenkastom kožom a ona potpuno bela.
Baš tako. Tutankamon zavladao sa 10 godina, umro sa 19.Titula nije bila uslovljena brojem godina. Faraoni su cesto bili cak i nejac... A smrtnost u ono vreme...ccc...