Zasto a kako?...

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napišem tekst otvorim smajlije izaberem i onda mi se sve blokira
Ne reaguje na,, objavi odgovor
Po nekoliko minuta traje i do 7,8
Nekad se desi da se pojavi gomila smajlija koje nisam izabrala i tek onda kad ih obrišem mogu da objavim post
A i kucanje teksta je usporeno

Nije do neta ni do telefona jer za to vreme proverim you tube ili viber i sve mi radi odlično osim naloga ovde

Valjda sam sad dobro objasnila

Napišem tekst otvorim smajlije izaberem i onda mi se sve blokira
Ne reaguje na,, objavi odgovor
Po nekoliko minuta traje i do 7,8
Nekad se desi da se pojavi gomila smajlija koje nisam izabrala i tek onda kad ih obrišem mogu da objavim post
A i kucanje teksta je usporeno

Nije do neta ni do telefona jer za to vreme proverim you tube ili viber i sve mi radi odlično osim naloga ovde

Valjda sam sad dobro objasnila
Probaj da obrises kes.

Pitanje: Zasto prilikom povremenog iscitavanja postova na raznim temama FK, ne "spijuniranja" kako neko rece, a bez namere da aktivno ucestvujem u tome, klikom na profil samo POJEDINIH autora/komentatora, koji su me zaintrigirali, kao odgovor dobijem sopstveni nalog za prijavljivanje - dok se kod vecine drugih, u isto vreme i pod istim okolnostima, trazeni profili normalno otvaraju?! O cemu se radi, sta to znaci? Hvala unapred.

nisam bas razumeo ...
Pokusacu da pojasnim: Vec godinama pratim Forum Krstarice - nekada veoma aktivno na raznim PDF-ma i TEMAMA /bez otvaranja sopstvenih/, a nekoliko poslednjih godina - samo sporadicno i pasivno, bez licnih komentara. Zbog toga se ne prijavljujem. Ponekad mi se neciji komentar, ili cela tema /ne/dopadne, pa pozelim da saznam nesto vise o datom autoru, ili komentatoru. Povrsna informacija se moze dobiti klikom na dati profil, sto u 97% situacija odmah i dobijem. Samo kod 3%, u poslednje vreme, umesto trazenog profila, pojavi se obrazac moje sopstvene PRIJAVE na FK, bez ikakve moje zelje da apliciram, komentarisem, aktivno ucestvujem... Ako to pozelim, prethodno se prijavim, naravno. ... . Izvinite i hvala.

moj profil npr. ne mozes da vidis neulogovan na forum, jer sam podesila opciju da isti mogu videti samo clanovi foruma....tako je i kod ostalih kod kojih ti iskoci prijava na forum
Hvala na brzom, kratkom i jasnom odgovoru.
Upravo sam pregledala profile i konstatovala da takvu meru predostrznosti ima veoma mali broj, uglavnom FK-koleginica i poneki kolega, dok se profili svih onih cije postove pratim, uvazavam i koji su mi bitni - bez problema otvaraju.

Back