Juce sam jedva na Filmu otvorila temu stalno mi je iskakala prethodna a onda ni sinoc ni sada ne mogu da poistavljam na njoj,a nije zakljucana.Ne znam o cemu se radi?Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uspela sam ,doneo si mi srecu,hvala mze da se zatvori moje pitanjce..Da li misliš na ovu temu?
https://forum.krstarica.com/threads/life-is-all-feelings.907697/
Meni je sve normalno, a moguće je da je u tom trenutku nešto kočilo na celom forumu ili kod tebe. Pomoglo bi kad bi napisala u koje si tačno vreme to pokušavala.
Probaj da obrises kes.Napišem tekst otvorim smajlije izaberem i onda mi se sve blokira
Ne reaguje na,, objavi odgovor
Po nekoliko minuta traje i do 7,8
Nekad se desi da se pojavi gomila smajlija koje nisam izabrala i tek onda kad ih obrišem mogu da objavim post
A i kucanje teksta je usporeno
Nije do neta ni do telefona jer za to vreme proverim you tube ili viber i sve mi radi odlično osim naloga ovde
Valjda sam sad dobro objasnila
Probaj da obrises kes.
Pokusacu da pojasnim: Vec godinama pratim Forum Krstarice - nekada veoma aktivno na raznim PDF-ma i TEMAMA /bez otvaranja sopstvenih/, a nekoliko poslednjih godina - samo sporadicno i pasivno, bez licnih komentara. Zbog toga se ne prijavljujem. Ponekad mi se neciji komentar, ili cela tema /ne/dopadne, pa pozelim da saznam nesto vise o datom autoru, ili komentatoru. Povrsna informacija se moze dobiti klikom na dati profil, sto u 97% situacija odmah i dobijem. Samo kod 3%, u poslednje vreme, umesto trazenog profila, pojavi se obrazac moje sopstvene PRIJAVE na FK, bez ikakve moje zelje da apliciram, komentarisem, aktivno ucestvujem... Ako to pozelim, prethodno se prijavim, naravno. ... . Izvinite i hvala.nisam bas razumeo ...
Hvala na brzom, kratkom i jasnom odgovoru.moj profil npr. ne mozes da vidis neulogovan na forum, jer sam podesila opciju da isti mogu videti samo clanovi foruma....tako je i kod ostalih kod kojih ti iskoci prijava na forum
Nema na cemuHvala na brzom, kratkom i jasnom odgovoru.