Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Po cijele dane znam biti pred kompjuterom, ponekad zapeckaju oci, pa me interesuje zna li neko koliko u stvari koristi to staklo za monitor I koliko u stvari to jeste korisno?
[/u]
a) Ovo nema veze sa softverom pa pomeram u hardver
b) To staklo ce ti pomoci koliko i amajlija protiv uroka... Danasnji monitori su mahom po TCO'99 i TCO'03 standardima, pa je njihovo zracenje toliko malo da nema potrebe ista filtrirati...
Dakle ta stakla su bacanje para... Bolje nabavi bolji monitor sa vecom dijagonalom, vecim vertikalnim osvezavanjem i dobrim odnosom kontrastsvetljenje...
Mislim da si u samom naslovu odgovorio na pitanje koliko je u stvari to korisno a odgovor je citiram: "(navlaka)"
Da pojasniom neki ljudi bi samo da navuku neupucene ljude i prodaju im maglu (u ovom slucaju staklo). Ako ti je stalo do toga idi kod stakloresca i kupi parce zatamnjenog (ogledalo) stakla i dobices istovetno besmislen rezultat!
U medicini bi to zvali Placebo!
Dakle nedaj se prevariti!!!