zastitnicki stav....

news.pagepublication.fat-woman.jpg

Evo, zar ovoj treba pomoć?

senoviti:

Da, pa zar ne vidis da sam od kad znam za sebe pa sve do sad sumnjala u sebe samo zato sto je moj tata za sve sto ja kazem govorio da je to bajka i fantazija? "Svidja mi se onaj decko", "Do kad ces ti ostati u svojim bajkama i fantazijama?", "u nekom drustvu "Necu ja takvog decka, meni se svidjaju drugaciji", "Cujes li, jel cujes sta prica?Ona fantazira kao da ima 3 godine, i jos, sto je najgore, ona je toliko ubedjena u sve njene fantazije, ona zamislja neki ideal, kao iz bajke."

NovaIsta:
a kakav vi odnos volite da devojke imaju prema vama? kao mame, kao sestre, kao uciteljice, kao krotiteljke divljih zverova, kao cuvari u zatvoru, kao vile zvoncice, ili nesto trece? glasaj sada!!!
Kao neulovljena košuta pred vučijim očnjacima.
Jbg. lovački motivi... "The Chase Is Better Than A Catch".

NovaIsta:
hihihi zezas???? kao ona bespomocna, gonjena zivotinjica, a ti krvolocni napasnik spreman da joj zabije..ovaj..khm..da joj zarije ocnjake u vrat? jel to?
Ne zezam, što ?
Dobro, nisam ja baš tako krvoločan, niti sam neka razuzdana životinja, niti je ona baš tako bespomoćna, ali... u osnovi to je tako nekako. Kao što rekoh, "The Chase Is Better Than A Catch".

Back