Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
nisam ni mislio da si to uradio iz tih razloga..
dosadno mi večeras,pa te malo propitkujem..
Imaš na Politici vrelih rasprava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni mislio da si to uradio iz tih razloga..
dosadno mi večeras,pa te malo propitkujem..
Imaš na Politici vrelih rasprava![]()
Непознати људи ми НИКАДА нису притекли у помоћ. А било је прилика, није да није.
Да, подигли су ме када сам пала у осмом месецу трудноће, трчећи за аутобусом. Ако је то заштита.
Desilo mi se na forumu kada sam postala moderator da me napala jedna, sada već bivša, forumašica, pa moje pile uzela stvari u svoje ruke.
U rl bih verovatno ja nju štitila, jer sam toliko korpulentnija, ali onda ona odbranila mene.
Da li vam se desilo da je neko na vas nasrnuo, pa je prijatelj koji se tu našao ili slučajni prolaznik stao u vašu odbranu? Ili je pak samo to ignorisao i nastavio dalje?
Dobro si ti i prošla.
Ko ti rek'o da trudnica u osmom mesecu trči za autobusom ?
Pa, posle, nisam znala, majke mi !
A, vozača na disciplinsku, jer nije krenuo u rikverc
Kad je video da trudnica trći....
Da li vam se desilo da je neko na vas nasrnuo, pa je prijatelj koji se tu našao ili slučajni prolaznik stao u vašu odbranu? Ili je pak samo to ignorisao i nastavio dalje?
Samo sa dzentlmenima se i druzim...Da li vam se desilo da je neko na vas nasrnuo, pa je prijatelj koji se tu našao ili slučajni prolaznik stao u vašu odbranu? Ili je pak samo to ignorisao i nastavio dalje?