Zaštitnici

Kad sam slomila nogu nisam od bola mogla da iskopam mobilni iz tasne, pored mene je proslo ko zna koliko ljudi u sred grada u sred dana, i tek posle petnaest minuta jedan covek je stao pored mene i pozvao hitnu

Непознати људи ми НИКАДА нису притекли у помоћ. А било је прилика, није да није.

Да, подигли су ме када сам пала у осмом месецу трудноће, трчећи за аутобусом. Ако је то заштита.

Dobro si ti i prošla.
Ko ti rek'o da trudnica u osmom mesecu trči za autobusom ?
Pa, posle, nisam znala, majke mi !
A, vozača na disciplinsku, jer nije krenuo u rikverc
Kad je video da trudnica trći....

Desilo mi se na forumu kada sam postala moderator da me napala jedna, sada već bivša, forumašica, pa moje pile uzela stvari u svoje ruke.

U rl bih verovatno ja nju štitila, jer sam toliko korpulentnija, ali onda ona odbranila mene.

Logično je da si korpulentna kad stalno dereš kulen i domaću džigernjaču !
Da živiš u gradu ne bi smela na ulicu kad radi košava.

Poslednja izmena:
Da li vam se desilo da je neko na vas nasrnuo, pa je prijatelj koji se tu našao ili slučajni prolaznik stao u vašu odbranu? Ili je pak samo to ignorisao i nastavio dalje?

Nije mi se desilo. Ali sam sigurna da bih u toj situaciji pre pomoc dobila od zene ili nekog mladog, neiskvarenog momka. Inace, konkretnu zastitu mi je ponudila samo jedna osoba koja mi cak nije ni bliska, a saznala je za moj problem.
Lazem, pomogla mi je bivsa svekrva, davno... Bez obzira sto se radilo o njenom sinu. Posebna zena!

...pa da, na slepo bih i ja rekla da su zene osetljivije...ali nesto mi se nikada nije desilo da budem napadnuta...medjutim, mnogo bih se sokirala ako bi okolina to odgledala bledo...

...zapravo, secam se jedne epizode kada sam bila bas mladjana, u nekoj 21. godini moj decko je imao epi napad na sred ulice, iz cista mira kako epi napad mahom dodje...elem, nakon sto se smirilo telo on je prestao na momenat da dise i neke devojke, cak mladje od mene u tom momentu su me odvukle u stranu i secam se da su me zagrlile i da mi je jedna drzala ruku dok mi je neki muski balvan govorio "zao mi je curo ali on je umro"...naravno da nije preminuo, eno ga ziv i zdrav ali meni je ta scena ostala zauvek u glavi kao zenska pamet i muska glupost...

Da li vam se desilo da je neko na vas nasrnuo, pa je prijatelj koji se tu našao ili slučajni prolaznik stao u vašu odbranu? Ili je pak samo to ignorisao i nastavio dalje?

Nie mi se desilo ništa sličo. Obično sam ja ta koja pritrčava da pomogne, a i sve me hoće tako te situacije.

I sestra mi sinoć prepričavala opet neku situaciju, slične smo bar u tome, msm dosta slično reagujemo.

Samo sa dzentlmenima se i druzim...:D

p.s. nisam bila u situaciji da neko fizicki nasrne na mene ali verujem da bi me moj pratilac zastitio.

Back