Zaštita

E svega ima na ovom belom svetu...:eek: :lol:
Jel barem neki sa ukusom koristila ili joj gušt aroma latexa?

- - - - - - - - - -

Mogu samo da kažem blago tebi ako ti je osećaj isti. Stvarno to mislim jer meni je nebo i zemlja.
Nije svaki isto osetljiv očigledno.

Koristim isključivo durex. Tj. dobijam na korišćenje. Ali i da ne dobijam, posle ovoliko godina bih sigurno kupovao durex.

Koristim isključivo durex. Tj. dobijam na korišćenje. Ali i da ne dobijam, posle ovoliko godina bih sigurno kupovao durex.

Kao što rekoh i ja koristim skoro isključivo Durex Real Feel kondome(nije latex nego poliizopren) koji su od svega što sam isprobao najbliži osećaju sex-a bez kondoma i koliko toliko prenosinjenu temperaturu i daje kakav takav osećaj "mesa na meso" ali opet ne mogu da je osetim ni približno kao kada ne koristim kondom.

Ovo blago tebi se odnosilo na to da ako imaš isti kvalitet sex-a sa bilo kojim kondomom i bez. Ja sa onim debljim i gumiranim jedva i da je osetim,nije mi mali broj puta malo opala volja za nastavkom,pogotovo ako se iskombinuje sa ne baš iskusnom devojkom ili ne daj bože nekom bezdankom :aaa: :lol: Prosto mi je nemoguće da zamislim da nekom može da bude isto kvalitetno sa i bez...ali ok nema razloga da ti ne verujem,to je tvoj doživljaj.

...ali ne na radu, već u sexu: ))

Kontracepcija je kažu podeljena odgovornost pa vas pitam kako vi dajete svoj doprinos prevenciji od polno prenosivih bolesti, neželjenih trudnoća itd.?
Da li izbegavate kondome i zašto ?
Ako ih koristite koliko oni i da li uopšte utiču na kvalitet sexa?
Koliko ste spremni da rizikujete, da li ste imali neka nemila iskustva, da li ste ikada uradili test na AIDS, jeste li se naplaćali abortusa...?
Da li ste ikada bili u panici zbog svoje nepromišljenosti?
itd.

ps. Molim modove da nipošto ne prebacuju temu na LjiS! :mrgreen:

eh sad gde da krenem o kuline bana :lol:

naravno ko klinac, a krenuo rano nisam mislio nesto, cudo da ona prva nije ostala trudna kad sam sva put bez zastite
a onda sam ovde u nemacku imao srece da su svabice skoro sve uzimale pilule u tim godinama ne mislis o sidi
da testove sam redovno radio, do par godine bio davaoc krvi a to se onda automatski radi
ne izbegavam ih, naravno da je lepsi i drugaciji osecaj kad nemas, al kad se mora mora se
ne nemam ni jedan placen ni neplacen abortus

Kad vec pitas, prvo se predstavi.:)

Je l ti koristis zastitu od bolesti ili trudnoce?
Dobro veče,
Ja sam Ripley i kao prevenciju od trudnoće sam do pre nekoliko godina koristila pilulu, a posle i trenutno spiralu.
Nikada nisam imala abortus niti polne bolesti, a na sex bez zaštite pristajem tek posle određenog zajednički provedenog vremena sa partnerom, najčešće i...zapravo jedino u ozbiljnijoj vezi, jer nisam osoba koju privlače kres šeme.
:)

Sad mozete da nastavite komentare. Zenu svakako ne zanima sex bez zastite, pa vi vidite.:)
:lol:

Da, da, slobodno nastavite i vodite računa šta odgovarate: ))

ps. Za koga je lično zainteresovana, žena je većinu intimnih podataka saznala u ličnom kontaktu,
a ovaj pokušaj da mi podmetneš nešto što mi postavljanjem teme uopšte nije bio cilj, shvatiću kao dobru foru, priznajem:)

Poslednja izmena:

Back