Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Obaveza svakog roditelja je da vodi brigu za svoje dete i zaštiti ga od raznih opasnosti.Koji su vaši saveti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo od nepoznatihDeca jos dok su mala i ne podju u skolu treba roditelji da im kazu da izbegavaju kontakt sa nepoznatim osobama,da nista od njih ne uzimaju i ne ulaze u nikakve price sa njima a obavezno da ne prihvataju poziv da udju u auto kod nepoznate osobe,vec se trebaju sto pre udaljiti sa tog mesta i pozvati nekoga u pomoc.
Mozda 1987?! '97 je uveliko pocela drzava da srlja u propast...ovaj ocu reci progresdrzava brani pedofile i roditelji su tu nemocni. prica koju sam cuo 1997 je u nekom malom gradu oko bg (obrenovac,lazarevac,mladenovac) ispred jedne srednje skole dolazio go covek od 40 i kusur godina i masturbirao na otvorenom traumirao ucenike i dva policajca su ga sacekala jedan dan odvela ga i nije ga niko vise video izgubio mu se svaki trag. ali to je bila drzava i to je bila policija. a ovo danas sve za cenu "pluralizma i demokratije" makar i decija sigurnost.
da se istrebe? mislis da ih ima ukupno 5 u drzavi i da ih je lako pronaciA kako bi bilo da roditelji ISTREBE pedofile? Umesto što prave idijote od svoje dece?
U Rusiji se to već radi...kad je već država blagonaklona prema ovom zločinu.
ne ne siguran sam da je u pitanju 1997.Mozda 1987?! '97 je uveliko pocela drzava da srlja u propast...ovaj ocu reci progres
da se istrebe? mislis da ih ima ukupno 5 u drzavi i da ih je lako pronaci
Ne samo za pedofiliju, već uopšteno za silovanje.A kako bi bilo da roditelji ISTREBE pedofile? Umesto što prave idijote od svoje dece?
U Rusiji se to već radi...kad je već država blagonaklona prema ovom zločinu.
I za subotare kad sam bio mali medju drustvom je isla prica, da pored toga sto subotom se zatvore u svoje kuce, obicno u popodnevnim satima se takodje zatvore u svoje kuce i krecu orgije, sex, pa ko koga dohvati, pa dolazi do incesta i silovanja osobe koja se tad zatekne kod njih. Mislim to najverovatnije nije tacno, ali tih par subotara koje sam znao, posle tih prica sam ih gledao s gadjenjem i udaljavao sam se od njih, doduse dosta diskretno da ne primete da ih nesto previse diskriminisem i zbog cega.Ja sam imala dve-tri situacije.Jedna je bila kad sam bila mala,prolazila su neka kola i pitali su me nesto, medjutim nisam zelela da stupim u razgovor sa ljudima u kolima. Dobacila mi je valjda zena iz auta da su me dobro naucili da ne razgovaram sa nepoznatim ljudima.
Drugi primer imam kad sam se vracala iz skole,i jedan odrasli decak me je namerno uplasio,tako da sam pobegla u lovacki dom i krila sam se ispod stola neko vreme, u bojazni da je posao za mnom.Bio je neki sastanak u lovackom domu, medjutim kad su ljudi izasli i ja sam izasla ispod stola i rekla sam ljudima da je tu neki decak,ili tako nekako,obratio je na mene paznju jedan covek,a njegova zena je bila negativno nastrojena prema meni.
Sve u svemu,ima i vecih opasnosti od ovih ali,eto da nabrojim.
Mnogo je vaznije sacuvati decu od sekti,jer sekte uzimaju spas porodica,i roditelja,po meni to je prioritet.Ako imate neku sektu u gradu,gradicu ili selu gde zivite,nemojte nikako dozvoliti vase dete da im prilazi,niti da kontaktira neku inostranu sektu,jer to je opasno po celu porodicu.
I to još, nažalost, nije ništa u odnosu na kidnapovanje, prisilno držanje po podrumima uz svakodnevno iživljavanje...ne mogu dalje da pišem, muka mi.drzava brani pedofile i roditelji su tu nemocni. prica koju sam cuo 1997 je u nekom malom gradu oko bg (obrenovac,lazarevac,mladenovac) ispred jedne srednje skole dolazio go covek od 40 i kusur godina i masturbirao na otvorenom traumirao ucenike i dva policajca su ga sacekala jedan dan odvela ga i nije ga niko vise video izgubio mu se svaki trag. ali to je bila drzava i to je bila policija. a ovo danas sve za cenu "pluralizma i demokratije" makar i decija sigurnost.
Ne samo za pedofiliju, već uopšteno za silovanje.
U Rusiji žena ima pravo da u samoodbrani ubije napadača
To rade satanisti, subotari su manje brutalniI za subotare kad sam bio mali medju drustvom je isla prica, da pored toga sto subotom se zatvore u svoje kuce, obicno u popodnevnim satima se takodje zatvore u svoje kuce i krecu orgije, sex, pa ko koga dohvati, pa dolazi do incesta i silovanja osobe koja se tad zatekne kod njih. Mislim to najverovatnije nije tacno, ali tih par subotara koje sam znao, posle tih prica sam ih gledao s gadjenjem i udaljavao sam se od njih, doduse dosta diskretno da ne primete da ih nesto previse diskriminisem i zbog cega.
I za subotare kad sam bio mali medju drustvom je isla prica, da pored toga sto subotom se zatvore u svoje kuce, obicno u popodnevnim satima se takodje zatvore u svoje kuce i krecu orgije, sex, pa ko koga dohvati, pa dolazi do incesta i silovanja osobe koja se tad zatekne kod njih. Mislim to najverovatnije nije tacno, ali tih par subotara koje sam znao, posle tih prica sam ih gledao s gadjenjem i udaljavao sam se od njih, doduse dosta diskretno da ne primete da ih nesto previse diskriminisem i zbog cega.