Zasticena muzika

Red_Zmaja

Domaćin
Poruka
3.211
Jel postoji neki nacin ili neki program kako bi mogao ovu muziku da narezem....(mislim kao audio ili mp3)...posto moze kao data disk ali ova dva ne moze....uzeo sam neku muziku od nekog ali kreten zastitio...c c c...

Red_Zmaja:
Jel postoji neki nacin ili neki program kako bi mogao ovu muziku da narezem....(mislim kao audio ili mp3)...posto moze kao data disk ali ova dva ne moze....uzeo sam neku muziku od nekog ali kreten zastitio...c c c...

hm.. znam da postoji nacin da bukvalno prekopiras disk, valjda bit po bit (jel zvuci logicno) ili tako nesto?

Anonymous:
Red_Zmaja:

hm.. znam da postoji nacin da bukvalno prekopiras disk, valjda bit po bit (jel zvuci logicno) ili tako nesto?
Ja mogu tu muziku da slusam na mom kompu...mogu i da narezem data cd ali ne mogu mp3 i audio....

Probaj da,stisnes i drzis taster SHIFT,ubacis cd u driver,pustish da on malo to provrti,pustish shift i pokrenes svoj omiljeni grabber...Meni je to radilo sa novim Maidenom...kad ga ubacim vidi samo dat+neki svoj player i grabber ga ne vidi,a posle drzanja shifta,grabber je video sve pesme...To sam shiftom ti je ona fora autonotification blabla....

Back