zastavin punto dobio zestoku konkurenciju

licno ja bi rekao da je sandero konkurencija puntu
e sad sto se tiče zastave ni tu nema nešto kvaliteta
ulazio sam u komšijinog kupljenom u zastavi(2009) i ujakovom iz italije(2001) razlika je dupe i glava

sad neko će da mi zameri ali onaj logan mcv mi se svidja puno ,
da se logan mcv pojavio pre nego sto sam kupio fiata karavana verovatno bi rumunjesku bio moj izbor
onako spolja gledajući ga ,velik je i prostoran što meni treba(klaustrofobija dobijena u yugu:mrgreen: )
sto se tiče unutrašnjeg kvaliteta , tu sam i sam svestan kolko para tolko muzike
i sve se doplaćuje
ali sta je tu je kakva drzava takvi i kupci
dobila je dacia ulaskom renoa krila za dalji razvoj i licno mislim da je bar za dva koplja ispred zastave i ako se ovi iz kragujevca(citaj torino i beograd ) malo ne opamete ode zastava na bubanj
iskreno pre bih kupio rumuna nego zastavu u ovom trenutku :dash:
čini mi se boljom kombinacijom :dash:
smajliji govore sta mislim o nasoj drzavi

Ни мени се не свиђа Фиат Пунто јер не волим мала аута, али ипак ми Фиат улива веће поверење од Дачије(вероватно би било обрнуто да се ауто зову Рено Сандеро и Застава Пунто). Такође имам веће поверење у српског радника него у румунског.
Логан МЦВ је јединствен на тржишту за те паре, такав ауто, а ако немаш проблем што је румунски(квалитет варира од примерка до примерка), само напред!

Ma dajte ljudi auto nije prelep ali kad pricamo o tome sta je lepo a sta ruzno Fiat punto je toliko ruzan da kad ga vidim okrecem glavu na stranu!Enterijer je toliko odvratan da odgovara automobilima u periodu 1995-2000,a sada je 2010 godina i ova Dacija izgleda kao automobil koji je iz 2010 ali je losiji u odnosu na konkurenciju.

A kad pogledas,oni su EU tako da i standardi malo rastu i nastavice da rastu tako da po mojoj proceni svaka nova Dacija ce biti sve bolja bolja dok ne bude postala opste trazena marka a tada ce i cena malo porasti.Tako se isto desavalo sa automobilima marke Kia.Ko sad ne bi provozao Cee'd? :)

Ok. I ja da se ukljucim.Veliki ljubitelj sam terenaca i imao sam u svom vlasnistvu i vozio Mitsubishi pajera,Land Rover Dyscoverya,a probao,Defender,G klasu,ML,Novog Pajera,Humera 1 (jso-ov) itd itd.

Pomenuti terenac za te pare nudi i te kako MNOGO. Motor menjac = Renault, 4x4 sistem = nisan. Enterijer i sve ostalo sasvim sasvim solidno,a u odnosu na punta daleko daleko bolje (pomenuti punto imam i znam sta je posle 4000 km sve klepece,ni moj porsche 25 god star ne tandrce toliko). Izmedju ostalog gledao sam test pomenutog terenca i mogu vam reci da nista ne zaostaje za konkurencijom sto se tice off road uslova voznje. Na cudjenje svih niko toliko nije ocekivao. Ocigledno su nisan i reno u dobroj saradnji u ovoj karoseriji.

Za te pare i za ne preterane off road uslove ODLICNA KUPOVINA,a ko hoce ehtremni off road i udobnost i sminku nek iskesira 250 000 -300 000 eur za G 55 AMG i to je to :D

E pa dakle ovo nema smisla ... ma nije mi jasno kako bre neko ne uzme da zapali bre tu fabriku da ne postoji bre vise , da ne pravi kontejnere vise da bruka bre onaj narod sto je sklapa i onaj renault nije mi jasno dal su drogirani oni da daju licence i za proizvodnju ovog djubreta na 4 tocka , auto je pokretni sljam i kiceraj.

Back