ZASLUŽNI

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

ZASLUŽNI

Svako traži ono što mu treba onim što u sebi ima iskazujući to na razne načine.
Svako dobije ono što je zaslužio jer je iskazujući ono što u sebi ima pronašao to što je tražio...istovetnost, pa i onda kada to što je dobio nije i svesno tražio.
Kada se pogodi da ono što ste želili ujedno bude i ono što zaslužujete, onda to traje, jer je ono pravo. Tada se trudite da pravo na to pravo zaslužite jer samo tako to pravo možete i da zadržite....zaslugom, kako je i stečeno. Ako pak, to što je pravo izgubite, znajte da ste i to zaslužili, takodje zaslugom, nego kako drugačije.
Ipak, ne dobije se uvek ono što se želi i tada nam to izgleda strašno....ali ne, greškaaaa, jer to je odlično, mada to tad ne vidite i ne osećate tako! Dobili ste baš ono što ste zaslužili...a zaslužili ste i dobili šansu da tragate za nečim drugim jer ovo očigledno nije za vas tada, ili nije više za vas.
Dakle, svako dobije ono što zaslužuje, onoga koga zaslužuje i to baš onakvo, onakvu ili onakvog kakvog zaslužuje.

E, da.....i ovo....svako od nas u sebi ima dobro i loše....kao dve flašice. U jednoj čuva najfiniji parfem a u drugoj otrov. Od nas zavisi za kojom ćemo tudjom flašicom posegnuti, rečima, delom ili i jednim i drugim, pa to i dobijemo, istovetnost, ili, od nas zavisi koju će flašicu njen vlasnik pred nama da otvori i pokaže nam...istovetnost.U svakom slučaju, dobijete šta ste zaslužili :)
Ima samo jedna začkoljica......mnogo otrova zaista otruje sve, prijateljstvo, ljubav, povezanost, bliskost, poverenje, želju, volju, lepotu, smeh, nežnost...sve...:(
Zato, glasam uvek za
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Dobar vam ovaj oblačan, sivkast dan :manikir:

mari47;bt226568:
Meni jasno i bez flašice i to na prvo čitanje, i, što je najvažnije - tako to biva - svakom spram zaslugama:manikir:
Čekajte bre a šta bi sa onom parolom svakom prema potrebama.Niste valjda zaboravili i ta parola je bila važna nećete valjda reći da je bila lažna :confused:

Znate šta ,nastaviću da razmišljam sutra a sada odoh na zaslužen odmor ja i nemoj da mi to neko osporava.Zaslužio sam ga i tačka a vala i on mene i tako su sve sve predpostavke iz bloga zadovoljene.;):D

Po zasluzi...
Ja bih popodnevnu kafu, al' da je ne kuvam ja...?
Tako mi i treba po zasluzi... :(
Dobro, dobro, skuvacu ja... :kafa:
Nemoj posle da se žalite... ;)

Šalu na stranu, sve je baš tako...

zxy;bt226571:
Znate šta ,nastaviću da razmišljam sutra a sada odoh na zaslužen odmor ja i nemoj da mi to neko osporava.Zaslužio sam ga i tačka a vala i on mene i tako su sve sve predpostavke iz bloga zadovoljene.;):D

ajd, blago tebi, odmori kad ti Bog dao po zasluzi :lol:
meni dao ovu opajdaru od Ljiljke ....ko gonič robova bre :evil:
a moram sve umilno s njuma.......inače :besna::zcepanje:

Tamišarka;bt226573:
Po zasluzi...
Ja bih popodnevnu kafu, al' da je ne kuvam ja...?
Tako mi i treba po zasluzi... :(
Dobro, dobro, skuvacu ja... :kafa:
Nemoj posle da se žalite... ;)

Šalu na stranu, sve je baš tako...

Evo ja ću da pijem kafu s tobom....msm kad si već skuvala :zcepanje:
Šalim se.....evo i ispred mene šolja, pa malo da danem dušom od one oštrokondje :dash:...par minuta :)

Da, tako je....zapisah...:):zag:

Ja ovo shvatila 'vako...ono narodski,prosto ko pasulj...Svaka krpa nađe zakrpu...
Jesam li potrefila:okok:...hahaha (ovo se smijem ovom smajliju, baš mi je cool....hahaha)

Back