"ZASLUZNI" LJUDI,KOJI SU "KUMOVALI" - TOTALNOJ PROPASTI SRBIJE !

....ako neko nema komentar u vezi političkog pitanja teško da je stav , pre da je to idiotizam u pravom značenju tog pojma....
...stavovi imaju obrazloženje , koje se daje u vidu ličnog ubeđenja - naročito kad je reč o političkom pitanju....takav stav ja imama u vezi onih koji nemaju komentar na životno važna pitanja....

....srpstvo propalo je po meni , kad je veliki vožd , napustio ustanike u takozvanom I srpskom ustanku , debelo ispraznio ustaničku blagajnu i sa ruskim oficirima i ruskim plaćenicima pobegao u inostranstvo....takav čin svud kod časnih i poštenih je čin veleizdaje , a kod nas herojstvo koje se ovekovečuje !?
images

....kad je Apis sa zaverenicima izvršio državni udar , i formirao bratsvo krvavih ruku do lakata , bacivši mrtvog kralja i kraljicu na zaveriničke sablje , nakon čega je pobio sve ono što je u vezi sa kraljevskim parom i sve one i njihove koji su protivu zavereničkih krvavih pirovanja - tad je izvršen duhovni genocid i uvedene srpština , ne samo kao duhovna hrana već i kao pravni model..

dragutin-dimitrijevic-apis_660x330.jpg

...srpština je sa Perom čaraparom , evropskim bankrotom , legalizovala sistem , u kome ubice nasleđuju svu imovinu ubijenih ; i ne samo to , već i društveno političke statuse....tu karađorđevićku umotvorinu nagrađivanja i veličanja zla , platili su vojnici u I sv. ratu , dok su u povlačenju čekali na jadranskoj obali i umirali gledajući savezničke brodove crvenog krsta - danima , kako plutaju na pučini i čekaju da karađorđevići sa narodnjačkim pašićevcima , potpišu sporazum , da će suditi vođama krvavih ruku , pa da pokupe ranjenike !
PetarI-Karadjordjevic.jpg

.....srpština je dokosurila srbiju , krvavo je ubila - sa Aleksandrom , neposredno posle I sv. rata , kada je kao pobednica dala preko milion ipo žrtava , rasformirana i pretvorena u županije , a njenov vojskom - pobedničkom , komanda prepuštena neprijateljskim oficirima koji su po Rajsu izvršili prvi ratni genocid nad stanovništvom u okupiranim teritorijama !

ak2-245x300.jpg

....ima tu od ove fele još tma i tušta odgovornih za srpsku propast , ali ovi su ključ koji je otvorio vrata srpskog pakla !

Dragi moj "loncar". Tebi su se malo pobrkali "loncici",pa je tesko ustanoviti iz tvoga posta,sta ti ustvari,hoces ovim
tvojim postovima da kazes.Mislim da je istina ,veoma jasna .Propast srbije,pocinje od onog momenta,kada je
zlocinacka organizacija "Crna ruka",ubila Aleksandra Obrenovica 19O3 godine.

Ta grupa isfrustriranih oficira akoholicara,koja je ucinila,da dinastija Obrenovica,nestane sa srpske politicke scen
zavila je srbiju u crno.........za UVEK.Obrenovici su bili odlicne diplomate.I ono sto je narocito bilo korisno kod njih,
to je njihovo oslanjanje u spoljnoj politici,na Austro-Ugarsku,koja je u to vreme,bila ono sto su danas SAD-e.

Takvom spoljnom politikom,kako su je oni vodili,srbija bi brzo isla u korak,sa razvijenom evropom.Na zalost,ukidanjem dinastije Obrenovic,Srbija je nastavila,sve do danas,da se valja po balkanskom blatu.

....moji lončići , moje posuđe , apotekarski poređani i sređeni - nemoj da brineš...ti potvrđuješ sa dodatnim objašnjenjima , moj komentar....za ostatak komentara treba vreme , da se sažvaće istina - razbistri bol koji ona izaziva....biće ti sve jasnije o karađorđevićima , kad se misli malo slegnu....kako se to kaže , kad porasteš Lorde , kaz će ti se samo !

...a koja novina nije nula...sve pišu ono što gazda naredi i njegovo interesi nalažu....moj uča je govorio : nema loših knjiga , ali ima glupe i najvne čitalačke publike....

... ako svo stanovništvo vidimo u liku jednog od ovde pomenutih "velikana" , te ih poistovetimo sa njima , koji su punili masovne grobnice srpskim stanovništvom , - onda svakako ispada da nemamo časnog i poštenog čoveka....doduše , kad god se svetina poistovetila sa vođom , kod nas su čast , poštenje i ljudskost izostajali ( eto taj čuveni XX vek , prepun je međusobnog ubijanja , i to kakvog , koje čak ni životinje po svojoj surovosti i bezočnosti ne koriste - revolucije , kontra revolucije , klasne borbe na svim nivoima socijalnih grupacija )....no nisu svi takvi - vođoljubivi....ima doduše ljudi koje svoje "ja" nedaju za nijedno "mi" , pa samim tim odgovorno i ljudski žive....čovečno!....ako takve vidimo kao srbiju , onda svi vođo ljubivi , sa svojim vođama imaju punu odgovornost za stanje u kom se danas nalazimo ....tad je naslovljena tema moguća :
"ZASLUZNI" LJUDI,KOJI SU "KUMOVALI" - TOTALNOJ PROPASTI SRBIJE !

....treba samo početi od masovnih grobnica - od tabu teme , pa biće sve jasno !

...lično ne mislim da su Obrenovići zlatni...ni sa njima siguran sam švajcarska bili ne bi...no , pošto su genocidirani od karađorđevića , pošto se komunjare slažu sa tim genocidom i rehabilitovali su apisovce , pošto ih popovi nisu anatemisali već se sa njima slizali - sigurno je da su kao ljudi i vladari bolji od njih...tu nema govora !

Popovi,vrh srpske Pravoslavne crkve,nikada nije imao svoj stav.Uvek su lizali.........z......u onom,koje trenutno
na vlasti.O njima ne bih ni da diskutujem.Vrh te Crkve,dozvolio je da na "Novom groblju",budu prekopane citave
leje-parcele,decjeg groblja.Porodice su izumrle niko nije (razumljivo),placao "odrzavanje",i sta ,sve je prekopano.

Na tom mestu,napravljene si nove grobnice,sa spomenicima od svedskog granita,koje su prodate "tajkunima"
koji zele da budu sahranjeni,na ovom prestiznom groblju.U Hrvatskoj na primer,sasvim je drugacije.Tamo gde su porodice izumrle,i gde nema ko da placa odrzavanje groba,automatski,to preuzima Skiupstina grada \zagreba.

Zasto.Pa zato,sto po kanonima Rimo-katolicke crkve,nije DOZVOLJENO PREKOPAVANJE GROa,samo da im neko dobro plati.BOVA,radi
ponovne prodaje,izbacivanjem ranije umrlih,iz tih grobova.Ali,Pravoslavnoj Crkvi,nista nije sveto.Prodali bi i samog
Isusa Hrista,samo da uzmu pare.

Back