To sta svako od nas smatra osnovnim postovanjem je vrlo individualno i promenljivo.
Zavisi od nasih granica.
Nije to nista lose
Ima nas toliko na ovoj planeti, te ako su nase granice nekome tu mač, slobodno moze da trazi nekoga ko zahteva manje truda, postovanja, sta god to bilo
Zato i postavio temu sta je za vas granica, sta smatrate da je previse i gde vam je crta onoga sto smatrate da zasluzujete.
Pa cekaj, ja kad rekoh da ne srecem to cesto ni uzivo ni po internetima ti mi prilepi da nemam konkat sa ljudima, a ti ih sreces na tiktoku?

Nemam pametnija posla da visim tamo.
Cak i kad nemas tiktok izlaze ti na youtubu kao reels, posto ga ni ja nemam, pa opet vidim.
Tvoj odgovor mi je delovao tako kao da si pokusao biti bezobrazan, jer neko ko ovo nije video, a bukvalno se vrti oko nas svuda, uz opasku da je mozda na ana forumu, normalno da izvuce komentar “onda i nemas kontakt sa ljudima nikakav”.
A nikakve veze ni tema, ni sve na njoj, nema sa forumom. Nije uopste ni pokusaj tajne da ovde ima dobar broj ljudi koje ne postujem ni najmanje, ljudi koji su na lekovima, koji proganjaju druge ljude, koji imaju razne psihicke poremecaje. Jedan mi je cak slao snimak svog seksa sa nekom forumasicom, niti znam nju, niti njega, niti sam ikad sa covekom pricao.
Imao sam i one koji pisu u pp da vide da sam nekog napusio, pa posto ih oni ne vole, da ih zajedno napadamo. Imam i dokaz za alter ego-a da je pisao jednoj osobi kako sam mu neprijatelj na krsti i da me napada.
Prosto, ja takav nesoj nemam u privatnom zivotu oko sebe i naravno da kod takvih nemam sta da postujem, cak mi se i gade, zato i nastupam tako sa pojedincima. Ali to ne znaci da ovde nema sjajnih ljudi.
Ukratko, sto se tice foruma, posto vidim da je to ono sa cim si povezao temu u jednom momentu.