Zashto su zabranjene teme o smaku sveta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bara Kob Ama

Ističe se
Banovan
Poruka
2.416
Dakle, zashto? Mislite da cete tako sprechiti isti ili shta? Ne mogu da verujem da tako vazhna tema o dogadjaju koji ce uchiniti da sve na ovom svetu NESTANE, da je zabranjeno pisati. Shta ima vazhnije od toga?

Moje mishljenje o toj temi, smak sveta 21. 12. 2012. je vrlo moguce, ako se ne dogodi bash toga dana, onda ce pre ili kasnije u svakom sluchaju u VEOMA VEOMA bliskoj buducnosti. Do tog zakljuchka sam doshao na osnovu grafika civilizacijskog i tehnoloshkog razvoja. On naime je trenutno gotovo vertikalan i takav nece ostati josh dugo. Ili ce doci do smaka sveta ili do nekakvih drugih REVOLUCIONIH promena.

ја се нусеравам о страха, дапаче

ако бисмо смак света сватили ко што рече чоек горе, као крај цивилизације...па ја то једва чекам!:super:
једино шо ја то (смак) тумачим као крај свега а не само "цивилизације"

Ma ko zna ko stoji iza takve odluke! Grade tajna sklonista a nama zabranjuju da o tome pisemo! Sledeci potez je ustavna zabrana price o smaku sveta u mnogim drzavama... Moderatori su samo orudje u rukama svetskih mocnika! :mrgreen:

Nisam tako mislio, nisam yebeni paranoik.
Medjutim ovako kako svet ide nece josh dugo, ko te ne vidi zhalim ga. Sad shta ce nastupiti, kakva promena ili sam smak sveta, NE ZNAM, ali je glupo zabranjivati diskusiju o tome narochito na ovom podforumu.

дискусија се мора забранити
проблем је у томе што су нам умови неразвијени за дискусију
па нам џаба и давати било какво објашњење
што рече песник "мани главу, паси траву..."

A ne znam sto bi se uopste diskutovalo o smaku sveta.
Ako bude, bude.
Ako ne bude, onda najverovatnije i nece bidne i picimo dalje.

A jesu li postavljaci smakovskih tema ikada kontali posledice svojih lupetanja?
Kao da navijaju da ga bude...

I posto to mnogo ljudi cita, neko ce se i napaliti na to, skontati da mu je ostalo tri godine zivota i pocece da uziva ...
Postace narkoman i alkos, i seksati se gde, kad god i skim stigne.

Drugi ce za njim, i tako ode celi svet... vlade ce da nestanu, fabrike da stanu....niko nece ni orat, ni kopat, samo ce se fiksati, opijati i yeabati...dok ne nestane hrane i cigara.
Onda ce nastupiti smak sveta, jer ce svi u dekadenciji i letargiji pomreti.

Znaci, za sprecavanje smaka sveta, ne treba otvarati te teme...jerbo ce do istoga doci uzrocno posledicnom vezom.

Dakle, da zakljucim....
Smak sveta mogu izazvati samo postavljci takvih tema.
To je prorekao i Nostradamus, ali ta centurija nije javno dostupna, cuva je kristalno oko vrhovnog Teletabisa u onoj BiH piramidi.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back