slaxy
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Laz je sastavni deo svih nas, posto mislim da nema nikog ko nije nekad nesto slagao, a razlozi zbog kojih to cinimo su mnogobrojni i najcesce upravo ti razlozi govore kakvi smo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubenko:Da nebi ostali sami.
ovo je chudna laztopmodelsica:Imam jedno pitanje na koje ne ocekujem da znaju odgovor, za sve mnogobrojne koji su mene ovako lagali, zasto su lagali? A to je pitanje za one koji su veoma dugo, dugi niz godina, kad cuju neku pricu o mene, gde sam bila, sta sam radila, prevodili tu pricu u prvo lice jednine i govorili na primer: "Da si ti mene videla letos kako sam izgledala, obucem minic do 'vde, nasminkam se, kosu ovako ovamo zalizem i stopiram" a ja znam da se jesam i ja isto tako sminkala i pravila takvu frizuru i stopirala, ali nemam ideju zasto bi to ona meni pricala na takav nacin pa pomislim da je slucajnost sto je ona sve isto radila kao i ja, pa je pitam "A sto si stopirala".... Sto mi ne kaze "Hej, videla sam te da si obukla minic i da si stopirala i kako si bila nasminkana", sto mi tako ne kazu? To me je oduvak zbunjivalo. Zasto lazete tako? :-?
Mozda previshe prichash, i ochekujesh da te ljudi prate a ti bla bla. I kada vidish da ne prate onda ih oshinesh pitanjem kojim samo zatrpavash jamu koju su sebi iskopali. I to radish svesno i namerno.topmodelsica:Ima jos jedna vrsta lazi za koju bih volela da cujem varijacije odgovorana temu "zasto ljudi tako lazu." Kad ja bla, bla, bla, bla, o svemu opusteno pricam, a neko me pazljivo i zainteresovano i odusevljeno slusa, i kazem u svojoj prici neke svoje pretpostavke, sta bi moglo da bude, na primer "On ima isto prezime kao neka moja familija u selu, mozda je on meni neki rodjak", zasto taj kojem sam to rekla spremi sledecu laz za neki nas sledeci razgovor koja glasi "Pa, on je tvoj rodjak", a ja onda pomislim da ta osoba odnekud zna da je taj meni rodjak, ne mogu da pomislim da tvrdi na osnovu moje pretpostavke valjda, pa je onda pitam "Je l, stvarno on meni rodjak?" a osoba kaze "Jeste".Zasto tako lazete?