Žarulje u zračnoj luci ili parceli

spaniard

Zainteresovan član
Poruka
264
th-2965620350.jpg

Dobar dan svima... spremam se da se vratim u majku srbiju, mislio sam da ponesem lukovice lala, s obzirom na tolike probleme koje sam imao sa granicnom policijom, hteo sam da pitam na ovom nasem forumu ako bi bio problem poslati avionom ili parkingom ako ne bi bilo većeg problema. Pozdrav svima

Ako Srbija uđe u EU izgubit će sve slobode koje ima... To vam možda sada nije jasno... Kao parkirati auto u bilo kojoj ulici... Zapaliti cigaretu u baru ili držati kokoši na ulici ili koza... U mojoj zemlji je zabranjeno čak i voziti auto kroz većinu gradova... Da ne pričam o vezama itd. koji se promoviraju javnim novcem... Srbija nije savršena zemlja, ali uživa u slobode koje u Europi nema

Ako Srbija uđe u EU izgubit će sve slobode koje ima... To vam možda sada nije jasno... Kao parkirati auto u bilo kojoj ulici... Zapaliti cigaretu u baru ili držati kokoši na ulici ili koza... U mojoj zemlji je zabranjeno čak i voziti auto kroz većinu gradova... Da ne pričam o vezama itd. koji se promoviraju javnim novcem... Srbija nije savršena zemlja, ali uživa u slobode koje u Europi nema
Питање је године или месеца кад ћемо преписати скоро све еу законе.
Тако да ...

Стварно нисам упућен,неко ће ти већ објаснити или ће изгуглати.
Tražio sam, ali ne mogu ništa pronaći... svatko tko je imao slično iskustvo bio bi od pomoći... u svakom slučaju pitat ću i tvrtku za dostavu paketa, s informacijama koje dobijem Podijelit ću ga s vama, možda nekome od vas bude zanimljivo

Hvala vam puno u svakom slučaju

Tražio sam, ali ne mogu ništa pronaći... svatko tko je imao slično iskustvo bio bi od pomoći... u svakom slučaju pitat ću i tvrtku za dostavu paketa, s informacijama koje dobijem Podijelit ću ga s vama, možda nekome od vas bude zanimljivo

Hvala vam puno u svakom slučaju
Укуцај шпедиција ,може и карго

Back