aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
...Sunce ... kako taj sklop od dve riječi moćno zvuči : ) i zvučno, sjetite se neke psovke od nekog seljaka kada njegovo inače smireno i od sunca crno i rakije crveno prijatno po prirodi lice uzvikne to ... Nije više nekako bezazlen čiča, i ako to to nema veze sa seksom ni sa ljubavi ali ima tri riječi ''***** Sunce žarko, što samo pokazuje kako su naši đedovi od njihovih očeva pogrešno protumačili poziv na jebanјe ... Ne ! niјe moj pradjed bio ljut nego željan, tražio je pravu riječ da iskaže svoju vatrenost ... Vi žene imate Sunce žarko i mi muškarci volimo vaše Sunce žarko ... evo ja prvi recite mi da sam mekan
ali neki ga obožavaju, oboženje grijeh je, puštaju tom Suncu žarkom da im bude Bog i prinose mu žrtve ... svoj ponos ... svoju riječ i sve ... i biti jadni ... pa čak ... ja sam mislio da mi nismo takvi baš ... ali jesmo nažalost naše vrijeme vladavine je prošlo 
A da vas pitam Gospodarice moje !? da li smo mi ti koji smo krivi, da li vi samo iskorisitite situaciju koja vam se pruža i vrtite oko prsta, zadovoljavate svoju pozitivnu sebičnost što da ne imamo je svi ...
Ja ovo pitam uopšte nemojte misliti da ja... Ja sam ipak jebbiga

A da vas pitam Gospodarice moje !? da li smo mi ti koji smo krivi, da li vi samo iskorisitite situaciju koja vam se pruža i vrtite oko prsta, zadovoljavate svoju pozitivnu sebičnost što da ne imamo je svi ...
Ja ovo pitam uopšte nemojte misliti da ja... Ja sam ipak jebbiga